Гамаліївка, 11.06.2016

Місце риболовлі: Гамаліївка, приватний став

Початок риболовлі: черв. 10, 2016 13:00

Кінець риболовлі: черв. 11, 2016 12:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лин
Плітка
Карась сріблястий

З п"ятниці треба було їхати на риби. Прогноз обіцяв, що маємо змокнути. Вирішили, що для того, щоб змокнути, не треба їхати далеко- можна змокнути близько :D Перший раз ловили на ось цих https://goo.gl/maps/uwEpCspALS22 ставках, як їх називають " у пана Михайла". Власник- приємний дядько, активний в спілкуванні, багато всього розказав і підказав. А от доїзд до ставків в дощ- чистий ужас. Дорога йде по торфовиську, і після дощу перетворюється в жирну в"язку кашу. З малим кліренсом краще не ризикувати.

Хоча у п.Михайла- джип, думаю напризволяще не кине.
Ловля день 50грн.+ ніч 50грн. =доба 100грн. без обмежень по вазі. Дозволений човен. Бесідка- 50 грн. Є мангали і смітники. Не айс з туалетами. Є дві будки, але за***ні так, що заходити в них не хочеться. А навколо- тільки камиші :roll:
Ставки зі складним рельєфом і неймовірно зарослі. Хоч господар агітував, що є багато щуки і трофейні коропи- я для себе побачив тільки обриви. Знайшовши більш-менш чисте місце, можна з успіхом тягати карасика на долоньку, 200-300 грамового линка, або пристойну плотву. Мене з напарником при слові "плотва" починає недобре теліпати, а наші друзі взяли 4-5 штук поза 300гр. Двоє ловців таки завезли під протилежні береги коропові снасті з бойлами. В них два нереалізованих паровозика, і три засічки, але обриви в траві.
Найбільший спійманий карась-600гр., лин- 760гр. Кльов був лише при поганій погоді- вітер, дощ. В суботу зранку штиль і сонце- кльов припинився у всіх. Біля 12.00год. ставки опустіли.
Локація однозначно цікава, ще заїдемо.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t620-465.html#p180598


Коментарі