Провів тиждень на річці

Місце риболовлі: Стир за Варашем

Початок риболовлі: вер. 21, 2013 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щукакопито, саморобки

Провів вихідні на цій річці.
Перший день рибалки -- субота з післяобіду до темноти під дощем.
Облазили зарості кущів в пошуках хороших нових місць - досить невдало, у племінника одна щучка на півкіло , у мене жодного удару ( перепробували все : воблера, вертушки, різний силікон). Фото неробив. Та ще й вимокли до нитки :-(
Неділя зранку була теж хмарною.
Але без дощу, а поки дійшли до хороших, перспеткивних місць взагалі розпогодилось :happy:
Знов же обкидали все що було -- отримали кільки лінивих виходів на віброхвости. Так проходили до обіду без результату.
Зображення
Зображення
А от в обідню пору взагалі вийшло сонце, і риба активізувалась. У мене був вихід, але промах непоганої щуки. Поки я обловлював те місце племінник пройшов далі на метрів 100 і впіймав одну щучку на грам 600 і відразу іншу поменшу (з 400г.) на "копито 4" практично з одного місця. :smilefish:
Ще через кілька хвилин у мене теж на віброхвіст атака щуки, і в самому березі прикрий схід - схватила за краєчок додаткового нижнього двійника.
Протопали ще кілометрик, отримуючи порізи силікону від дрібненьких щучьок. Плємяш поставив вобік мого виробництва, і на першому ж закиді отримав удар!Фрикцион жужить, а нитка уходить від берега !!!...Короче риба чинила гарний супротив зі свічками --- було на що подивитись. Підвів він рибу до берега і за нитку витяг на берег.
Зображення
Ну думаю пруха ж у нього.
Відразу ставлю і собі свій новенький вобік, закидаю на 20 метрів далі по течії , провожу під самим берегом і теж удар!!! Теж супротив неслабий....теж жужить фрікцион....риба вбивається в берег, в зілля.......підтягую до берега, племінник бере за повідок, піднімає і ..........риба падає назад в воду :wall: :strange:
не встиг я йому сказати мол --" сударь , що ж ви робите".. він в одежі пригає з берега в воду (від землі до води обривчик півтора метра).....через секунду вилітає моя щука на берег , а за нею і племіш в мокрих штанах і чоботах :metal: :metal: :metal: сам був-би невзяв.
Зображення
моя нижня...кожна біля півтора кг!
Зображення
Зображення

виявилось що моя взяла за задній трійник, і розігнула його......але при виважування вибилась з сил , упала в воду і стояла на місці.......тут уже пощастило мені - мій рекорд по щуці, та й по по вазі рибини взагалі :happy:
На такій щасливій ноті ми закінчили недільну рибалку.

В понеділок я собі взяв вихідний , і уже сам .
Перечекав дощ, і десь в 11 потопав --- думаю пройдусь по цих же точках.
Сильний вітер дуже заважав, тому я поставив віброхвіст з важким грузом. Пройшов метрів може 200, не більше, і на рівномірній проводці попід зіллям спочатку побачив атаку, а тоді й відчув удар!!!...підсікаю, і знов же крізь зілля тягну рибу. :smilefish: ...........щось порівнюючи з вчорашнею ця здалась меншою, і йшла легше....підвів до берега і витяг ... ще більше щуку!
Зображення
Зображення
По довжині вона може чуть більша, а може й така сама, але ширша.
Далі проходив вхолосту без покльовок, але щасливий :-ok-:

Всім НХНЛ.

[Misha77]


Коментарі