Сімейний фідер

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: трав. 29, 2016 15:00

Кінець риболовлі: трав. 29, 2016 20:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка5Опариш

Всім доброго часу доби! Вчора гарно провів час на місцевому озері. Сімейний фідер так сказати :)
Проходячи повз грудастих(і не дуже :)) ) путан які смажаться на пляжі вже бачу що біля куща аншлаг. Так і сталося, вся берегова лінія від верб і до камишів забита людьми, тільки от не рибалками, а тими, хто зазвичай не прибирає за собою сміття і не гасить багаття. Люди сиділи майже над водою. Набрався наглості, сідаю зліва від куща прямо перед носом у якоїсь парочки років по 40 :).
Тепер по ділу:
Шерман 3,6 медіум/лайт 15-65
Дайва Ліберті 3000
Плетня 0,12 10 лб.
Повідок 50 см, 0,12.
Гачок Овнер 50922 в 14 розмірі.
Монтаж патерностер.
Дистанція 25 метрів.
Прикормка Flagman professional Лящ карамель + ліквід Flagman Gold Big Roach + добряча жменя пастончіно Brasem Belge. Загалом вийшло 1,5 літра.
Наживка мотиль+пінка.
Час ловлі : 15:00-20:00.
По рибалці: так як це був сімейний відпочинок, я вибрав тактику ловити ситною і крупнофракційною прикормкою з сильним ароматом (за рахунок ліквідів). 7-8 в закорм і далі темп 10 хв. Гачок великий, вдівав 3 пінки і між ними 5-6 мотилів. Скажу відразу шо в точці вечь час крутилась малесенька плотва. Настільки дрібна, що мій 14 гак їй просто не влазив в рот. Селекційно за рахунок об'ємної насадки вдалося заробити декілька гарних клювань із періодичністю раз в 40-45 хвилин. Батониста плотва 80-100 грамів загинала квівер як дебелий карась.
Ось така весела рибалка в колі рідних мені дівчат :)
Порадувала фауна, постійно літають чайки, в кущах горобці ведуть свої інтимні справи, качки із каченятами плавають у пошуках їжі, жаби квакають, одним словом красота. Але рибка в цей день вирішила зробити вихідний :) У мене , як у всіх нормальних рибаків є поморозка і на цей раз )))))) цвіте вода.
Всім гарного робочого тижня, ні хвоста ні луски, побачимось!
З повагою Слава, Voron Feeder Team.


Коментарі