Басів Кут, 23.07.2015

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: лип. 22, 2015 23:00

Кінець риболовлі: лип. 23, 2015 08:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ3.75030Мотиль, Пінка
Окунь3Мотиль

Сьогодні був на Басіку. :ya_hoo_oo:
З 23 до 8. Клювати почало з 5 ранку. Кльов до 8 все ріс і ріс. Чи то точка розкормилась, або рибка їсти все більше хотіла із підвищенням температури. Найкраще клювало на мотиля з пінкою. Просто опариш довгі паузи із "подіргунчіками." Сидів біля горіха, бо біля куща черга два дні назад і на два дні вперед. Чесно )))) Питаю коли сіли? Вчора змінив товариша в 14:00. А коли додому? - завтра після мене приїдуть на це місце :facepalm::facepalm: :facepalm: . Дядько без кліпси, хз що за корм, просто на опаріка, взяв два підлящика по 600-800 грам, і пару дрібних. В мене в улові лише 100-150 грамові підлящики, біля 30 штук, і пару окунів влетіло на голого мотиля. Жодної плотви, карася, верховодки (нарешті я знайшов метод її позбутись). Майже вся рибка пішла додому.
Повідки 0,1 , гачок 18, прикормка Flagman Pro Competition Big Fish + Aroma Bream + кукурудзяна меласа.
Рибалкою задоволений бо постійно щось заставляло квівер рухатись.
Ну і обкатав нове крісло :) :bra_vo:
На поплавчанки непогано на пшеничку валять плотву і верховодку. Один чоловік взяв дзеркального десь на кілограм. Це був оргазм, точніше його виважування на 5-6 м мах. Дуже радий за нього!
Берег, вибачте, засраний. Був свідком як люди зібрались і лишили пляшки, пачки від сигарет, упаковки від сухариків, і з пів кілограма гороху для рибалки. Ну висип ти його у воду, або забери! Смітниіків повно по місту. І це люди на авто!!!! Європа, нічого не скажеш... :cry_ing:
Всім ні хвоста ні луски!
P.S. І відпускайте мілку рибу, вона обов’язково вам колись принесе задоволення на рибалці.

[slavikrovno]


Коментарі