Басів Кут, 21.05.2015

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: трав. 21, 2015 11:00

Кінець риболовлі: трав. 21, 2015 13:30

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Верховодка4
Плітка11

Фідерив сьогодні за пляжем, метрів 15 недоходячи до виступу. Компанію склали дружина та 2-х місячна донька, це її перша рибалка)))
Час лову - з 11:00 до 13:30. Сонечко, вітру немає.
Не дивлячись на те, що будній день, рибаків хватало. Поки дійшов до свого місця нарахував близько 15 дзвіночків .
Біля виступу було лише два вільних місця, одне з них я й заняв.
П'ять стартових закормів, прикріплюю повідок і відразу покльовка на падінні і перша плотвичка в улові.
Зображення
Селфі трохи не вийшло... :-)
Біля берега у водоростях щось весь час шаруділо і каламутило воду. Проходячий рибалка сказав, що це карп ходить, але я дістав свої полярики і ситуація роз'яснилась - ЛЯЩ! Пішов на нерест, напевно, так він постійно під берегом шарудів і час від часу випригував. Рибалка зліва все повторював, що немає кльову на поплавок, але його садок говорив про інше... ну можливо він вранці наловив, подумав я... але він весь час ходив з підсаком і щось не двало йому спокою)) в якийсь черговий раз він взяв підсак і підійшов до водойми , зачерпнув і підняв хорошого підлящика. Тепер я зрозумів чого в нього не клює і водночас риба в садку... Цікаво, чи можна це вважати браконьєрством? А ще й нерест...
Зображення

Рибка на стіл стала. :smilefish: Хвилин 40 підбирав довжину повідка. На 60 см. плотва клювала дуже делікатно, на 40 не клювала, на 1м. через раз почала проскакувати верховодка , 80 см. - саме те! Відстань 24 метри від берега. Клювало на опариша!Прикормка Flagman PRO Competition Big Roach and Bream з власними добавками.
В улові -11 плотвиць і 4 верховодки.
Зображення
О 13:30 доця розплакалась і мені з дружиною довелося їхати додому ...
Рибалкою залишився задоволений.
Верховодка вся забита ікрою.Плітка без ікри.Рибка вся чиста. По приїзді додому МакЛошка мені дуже дякувала... :ya_hoo_oo:
Зображення

[art-light]


Коментарі