Іква, 24.04.2009

Місце риболовлі: річка Іква

Початок риболовлі: квіт. 24, 2009 00:00

Кінець риболовлі: квіт. 24, 2009 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Головень1

Сьогодні випала нагода покидати спіном годинку-другу у Млинові. Саме приятель Василь попросив показати місця та ознайомити із процесом ловлі на головня, оскільки до цього йому не приводилось.
Отже, перед обідом „ринули”. По ходу прояснили ряд тактичних моментів, обмінялись вобами на блешні.
Отже, роблю показовий кидок на Pontoon 21 Crack Jack 48SP-SR – і майже щастить. Головень атакує приманку на першому закиді, якусь мить він сидить на трійнику, але сходить. Все це на очах, на поверхні річки – дуже жваво і гарно.
Даю приятелю одного Вінницького головастіка, оскільки його спін легкі приманки далеко не кидає.
Зрештою, часу у нас мало, але і той, що був, дозволив отримати кілька тичків, виходів та ударів. Василь уперше отримує кілька гарних виходів, навіть один раз тягнув головня, але той зійшов.
Мені також щастило на виходи та удари, однак обловився лише одним головнем.
Зображення
Мав можливість вийняти ще одного кленя та шнуром зачепив закидушку місцевих, що стояла посеред русла. Головень натомість сходить, а свого воба вчепив за ту закидушку. Не вельми хтілось ось так просто віддавати воба – пішов у сплав. Вода виявилась ще прохолодною, але терпімо. Воб врятовано, заряд бодрості отримано.
Коли вертались назад, зустрічаю знайомого профі по головню. Відзначає, що сьогодні головень не клює, оскільки саме у природі відбулось певне збурення: то хмари, то вітер, навіть дощик часом накрапнув. Але той час, що ми ловили приніс нам чималу кількість виходів, хоч активність кльову таки була слабшою.
Власне, результат лову на фото – один головень та природа місцевого краю у Млинові.

[B.B.B]


Коментарі