Бондашів, 29.07.2011

Місце риболовлі: Богдашів

Початок риболовлі: лип. 29, 2011 16:00

Кінець риболовлі: лип. 29, 2011 20:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Плітка48
Червонопірка

Привіт всім) :)
З метою розвіяти трішки сумні настрої на форумі, пов'язані з федерацією, пишу коротенький звіт :)

Сьогодні випала нагода порибалити увечері, тому, щоб далеко не їхати, сів на велосипеда і гайда на обвідну канаву, що йде вздовж богдашівських ставів зі сторони Рівного. Для тих, хто не вкурсі, Богдашівські стави (колишні "запрєщонки") зі сторони Здолбунова омивається р.Устя, а зі сторони Рівного - звичайною обвідною канавою, яка використовувалася для спускання води в ставах. Сама канава є досить глибокою, зустрічаються ями по 3-4 м. Нажаль останніми роками, коли стави кинули на призволяще і браки розпустили руки, густота риби в канаві сильно зменшилась. Є гарні карасі, лини, щука, окунь, плотва, червонопера і йорж, рідко зустрічається трофейний карп, який вижив після сіток і електрики

Отже, про сьогоднішню риболовлю :) Ціль - плотвичка. Тому беру 2 вудки, опариш і манка, трішки прикормки і на риболовлю. Місце ловлі:

Чим ближче до вечора, тим інтенсивніший кльов спостерігався, хоча я думаю, що це результат прикормлювання, бо коли чистив рибу вдома, всі шлунки забиті прикормкою :bra_vo: Клювала плотва, зрідка червонопера в основному на манку, на опариша взяв пару плотвичок і з десяток піпісочних окунців для кицьки :-) З 16:00 до 20:00 год. зловив 48 хороших плоток :ya_hoo_oo: - давненько я так не рибалив!!!! Хороша буде таранька! Якби не дощ, то ще сидів би)
 
Всім НХНЛ!!! Успіхів!!! :co_ol:

[Bulick]


Коментарі