Городище, 27-28.05.2014

Місце риболовлі: Городище, березнівське

Початок риболовлі: трав. 27, 2014 17:00

Кінець риболовлі: трав. 28, 2014 00:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп4.0006Горох, Мастирка
Карась сріблястий4Мастирка

Усім привіт! Повернувся сьогодні з Городища. Розпишу все по порядку - перш за все з затопленими пірсами. Тепер проблем немає,на кожному з пірсів поклали по чотири піддони(від берега до кромки води,тож рибалити можна і в кроссовках).
Розпочав ловити приблизно о 17год. а першу покльовку побачив десь о 19 - взяв карпик грам на 700,відразу думка - вечірній кльов,ранішній, пої ду з багатим уловом :ya_hoo_oo: . Хер там!!! На кукурузку - нуль,червяк опариш - нуль, горох - майже те саме. Єдине на шо риба реагувала це мастирка і як я називаю"пуфікі"(типа пенопласт з ароматизатором(часниковим)).
За вечір взяв два карпики,один десь до кілограма. Вночі вчепився ще один,але невеличкий,не видно було і покльовкі.
Скажу чесно - добре,шо взяв поплавочну вудочку. Закидав за метри 2-3 від очерету. Але прикормлював горохом та від нічого робити - шматочками мастирки,щоб хоч якось принадити бодай карасика(на манку не реагував). Мабуть вимолив на ранок хоч якийсь результат,хоча по прогнозу мала бути ідельна погода на карпа. За всю рибалку зловив 6 карпиків,з них три можна назвати справжніми карпами,і чотири карася(жовтий, гарний карась).
Ввечері чи то карп,але більше всього шо амур,порвав 0.22 леску(при підсічці-летить до берега,потім різко в дно - знову ривок - і в очерет,фракціон "бесполєзно", по пірсу крепко не побігаєш,тож - ОБРИВ). Сусідами були крепкі рибакі, але результат на двох менший чим у мене 0_0 . Все завдяки поплавчанці,на яку витягнув 7 із 10 рибин.
Вже як їхав додому працівник ставка розповів,що на вихідник якийсь красавчік взяв 11 амурів та 9 карпів,заважило це все добро 42 КІЛОГРАМИ.
Є одна неприємність,на мою думку, деякі з виловлених рибин хворі(але я точно не знаю) ну бо якісь як нарости і в карпа,і в карася таке як бородавка чи як "прищ". Може хто знає нехай відпише чи це не зараза якась не дай Бог!!!!!!! Хай хазяїн ставка на сердиться шо якусь фігню несу тут,просто розпереживався, бо водойма дійсно бомбецька - чисто, класно :co_ol: і я буду там ще не раз.

[Установщик]


Коментарі