Городище, 09.09.2012

Місце риболовлі: Городище, березнівське

Початок риболовлі: вер. 09, 2012 05:20

Кінець риболовлі: вер. 09, 2012 16:00

Тип риболовлі: Поплавок, Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий

Відвідав дану "РОЗРЕКЛАМОВАНУ" сайтом водойму в суботу. Після того як невдалось порибалити в минулу неділю замовили пірси з батьком і ось о 5.20 ми вже на місці біля шлакбаума. Сигналив, фарами бликав, на контактні телефони дзвонив, так добивались до 6.10, потім прийшов "готовий.." сторож, і ще 20 хвилин брав гроші, виписував квитки і розповідав різні байки. Чим вивів мене з рівноваги, так як хотілось швидше приступити до риболовлі. (а не слухати цей пяний бред).
Нарешті ми потрапили на став, вибрали відповідно 23 і 21 пірси. Закормивсь прикормкою (макуха, фіш дрім фідер, пелетси тутті фрутті, горох). В мене були поодинокі клювання зранку на спутнік і фідер з опаришем, на поплавцеву вудку ЖОДНОГО КЛЮВАННЯ. А батько навпаки піймав парочку на поплавцеву вудку (наживка мастирка). Десь біля 11.00 години кльов як відрізало, і риба гуляти перестала. Приблизно о 14.30 на середину ставу виплив чи то сторож, чи власник і почав діставати сітку (СІТЧИЩЕ краще було б сказати) діставав він її довго, було там метрів з 300 :-( . Тепер про хороше, карась дуже гарний і крепкий супротив створєю відчутний. Згодом батько перейшов на 26 пірс і отримав 3 обриви повідка (два 0,18 і один 0,2), що клювало не вдалось побачити, бо рвало жилку відразу. Приблизно в 16.00 у мене серйозне клювання на спутнік, підсічка і відразу почало відмотувати жилку, розвернути рибу не вдавалось не зважаючи на те що у мене 4 метровий китайський телескоп котрого не гне навіть при виважуванні карпів 1,5 - 2 кг., рибу підтягнув десь метрів 20 від пірсу, далі ривок, завела в корчі і все обрив (думав роздягатись-але горло що "першило" не дало такої змоги). Зробив для себе такі висновки:
плюси: - гарна природа, - супер повітря, ліс порус, гарний поліський карась,
мінуси: - дальня дорога (туди й назад від мого дому 162 км), - погана якість дороги, вартість риболовлі (100 грн. як для такої рибалки - 60 грн.)-те що там хтось колись ловив по 20 кг, то краще б був контроль і зловили вони 7 кг і ще крім них потім би 3 чоловіки піймало по 7 кг), сторож "алік" неадекватний, пресинг сітками самих власників, дно вкрите камишем і трофейну рибу витягти буде дуже складно.
Мій висновок, був там вперше певно і в останньє. Український бізнес, зробили рекламу, розкрутили став, вибрали рибу сітками, рибалки приїхали - власники "бабла срубали", приходьте ЩЕ (відчуваєш себе лохом). Фотік залишив дома, та й фоткати особливо не було чого. Усім гарного трудового тижня.

[Vetal]


Коментарі