Сосно, 09.12.2007

Місце риболовлі: озеро Сосно

Початок риболовлі: груд. 09, 2007 00:00

Кінець риболовлі: груд. 09, 2007 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука2.5003

Різкий перепад температури в сторону зниження на вечор перед рибалкою дав свій результат + тиск підіграв - половину дня нібито просто пахмуро, після обіду - дощ, який не втих аж до самого Рівного на зворотній дорозі.

Відчував п"ятою точкою - треба було троллінгувати по каналу, бо на плесі з 12-ти лодок до обіду з уловом був лише Вітя (близько 2,5 кг щука) та ще по 1 кг-мовці в 2-х лодках - 3 компанії = 3 щуки((.

В мене був сход мілкої щуки практично на першій троллінговій проводці на її початку (думав буде діло...).

Після обіду я запропонував Патіку робити те, що часом робимо в хрінниках - вальцювати в кущі (мається на увазі в їхньому напрямку). Початок проводки на троллінг від кущів - Саша взяв щупачка приблизно до 1,5 кг; в тому самому місці на другій протяжці - Саша від мене відірвався на едентичну щучу голову (=2). Хоч і піздно зрозумівши, що моє м"яке місце думало з самого початку краще за голову, я зарулив на початок каналу і двічи тільки почавши троллінг взяв 2 щупачки трохи менших за Сашині.

Починало сиріти - а ще човен потрібно було збирати - змушені були тягнути снасті в напрямку стоянки. По дорозі перед "базою" мої нерви значно пошарпала цеглина, яку я підчепив під час троллінгу, а вона ще й, видно, за траву замоталася і поступово відривалася коли я її тягнув...я було зрадів - "крокодил непідйомний" )) , коли побачив що це не так - пару раз скористався "спокійними диалектичними" виразами та й все... Віктор взяв допари ще 1 щупачка невеличкого - десь як в мене - ось і вся "пісня".

200 км дощу і ми удома! Сосни вийшли як сосни, тільки наголос на цьому слові чомусь в той день змінив своє звичне місцезнаходження, перестрибнувши на останню літеру :D

[KYM]


Коментарі