село виживає як може

Місце риболовлі: Надчиці

Початок риболовлі: трав. 29, 2015 00:00

Кінець риболовлі: трав. 29, 2015 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Колись, підходиш до ставка, а він "кіпить", а сьогодні, наприклад, хоч би одна хлюпнулась. Чесно кажучи, за роки коли дані ставки перебувають у оренді, майже ніколи, туди цілеспрямовано не їду на риболовлю, так і вийшло сьогодні, будучи по справам.
Місцевий мешканець розказав, що всю рибу виловили, я не повірив.
Порибаливши з годинку, я отримував клювання реально малька окунька, який бив по приманці намагаючись її проковтнути і таким чином багрився.
Через деякий час до водойми підїжджає волга, а за ними привоза на, якій лежить лодка. Лодка у воду, мужики у лодку, а сітка у воду.
Пропливаючи повз мене питають:
-" Ну шо клює? Шас сеть бум ставить, там рибаків просто багато (на іншому ставку), то тут ставим, а якби там, то тільки поставили - вже знімай. Йди туди там риба файніша".
Я промовчав і подумав, що люди їдуть сюди, платять гроші, а тут ось це... правильно запускав рибу по 1 гривні колись, а зараз по 2 продасть, і за рибалку гроші увірве і рибу продасть, а рибалкам мабуть розказує, що на пустий гачок клює. На іншому ставі автомобілів з п'ять було.
Zoom in (real dimensions: 800 x 617)Зображення
Якби мене попросили показати на фото червоною лінією місце , де стояла сітка, то вона мабуть баула б вся червона, бо сітки стояли вздовж і поперек .
Незнаю, що там на іншому ставку , але мабуть не краще чим тут, не радив би я цей став.
Одне, що порадувало, це котушка протюнінгована місцевим рибалкою - креативно, авторський підхід... а що , село виживає як може.
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)Зображення

[forest]


Коментарі