Надчиці, 10.05.2015

Місце риболовлі: Надчиці

Початок риболовлі: трав. 10, 2015 10:20

Кінець риболовлі: трав. 10, 2015 11:20

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь

Думав окремо не писати, адже основна риболовля проходила в м. Млинів, але все ж таки декілька слів напишу.
При в'їзді в с. Надчиці розгортається в далині, на полях, справді красивий краєвид. Зацвівший ріпак настільки пахне, що я вловив його запах ще не доїхавши до нього. Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
Прибувши на ставок я побачив, що активність рибалок не велика, але вони є. За ціну нічого не знаю. За їх результати також. Хоча, в одних, на двох було вудилищ з десять.
Вода мутна, карась нереститься в прибережному очереті, екземпляри до кілограму, синявка також нереститься :-) , коропи викидалися, коротше кажучи - ставок живий.
Рибалив з 10.20 до 11.20 години 10.05.2015 р., тобто вчора.
З першого закиду отримую чіткий удар, рибка не засіклась. Я спеціально поставив трішки більший shad, для відсіювання маленького окуня, я сказав би не так - нано-окуня, на 2-х грамовому шарнірі.
Рибка була настільки активна, що пустих проводок майже не було, але всі вони були спортивного розміру. Але це було не головне, адже азарту було вдосталь.
На одній з проводок, коли я діставав приманку, вже під самим верхом нею зацікавилася солідна щучка, але я не зреагував, не підсік, вона просто шарпнула мій спінінг так , що навіть фрикціон не зреагував, а оскільки це було під самим берегом, то приманка вистрілила в мене.

[forest]


Коментарі