Надчиці, 16.11.2014

Місце риболовлі: Надчиці

Початок риболовлі: лист. 16, 2014 09:30

Кінець риболовлі: лист. 16, 2014 15:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь

Прибувши на водойму N 1 о 9.30 швидко збираю "орудие труда" і до води. Зовнішні прояви активної рибки відсутні. Перший кидок приманки і мене охоплює відчуття задоволення, адреналін в крові готовий почати виділятися в передчутті здоровенного горбаня, але на гру маленького віброхвостика відразу відгукується трішки більший за нього окуньок, який зійшов у самих ніг. От думаю зараз буде, але згадую народний прогноз, який говорить, що якщо на Акепсима ( саме його святкують в цей день) перша риба зірветься, то улов буде не дуже вдалим, але сам себе заспокоюю і згадую ще одну прикмету, що першу рибку потрібно відпускати. Другий кидок приносить ось такого красеня
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
Потім як не зірветься, як не закрутить вітер, забігаючи на перед скажу, що кидаючи коливальну блешню вагою в 14 г. вздовж берега вона вилітала на берег, що ж говорити про спін з тестом до 3.5 г.
Вирішую пройтися ще по березі і отримую клювання ось таких гарнюнь:
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення

Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення

Продовжуючи тягнути mega монстрів обертаю голову ліворуч і бачу картину з серії фільмів
" Рибалка в Сибірі ", спінінг в дугу , бризги, крики: " дайте підсак", " флюр... перекусить"... боротьба продовжувалася не довго і красуня- мамка вже лежала на березі, але не полишала надії втекти, тому було вирішено перенести її трішки вище пагорба.
Руки тремтять, але таке щасливе обличчя
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
Ви тільки подивіться, що вона зробила з їхнього підсака
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
Ваги не знаю, але щоб не перебільшувати, то кг. 4 було. Настрій піднятий побаченим, продовжую риболовлю.
Вітер... повторював собі в голові, потрібно передислоковутись. 500 м. і я вже на другому ставку, а там вітер ще сильніший, кидаю приманку, а вона то на очерет, то повертається мені в faсe. Все, досить, з мікроджигом на сьогодні покінчено.
І ось я тримаю в руках батька спінінг і 14 г. коливальну блешню від Spinnex. Мої снасті прості як два додати два, але все геніальне - просто. Перший, другий кидок, на третій відчуваю удар такої сили, що я аж змінив положення ніг ступивши вперед, мить і на тому кінці відчуваю полегшення, обірвалася... перебираю причини, там ж флюр 0.36 мм., як я до катушки, а там фрикціон зажатий по саме не можу :facepalm: . Перевів подих і продовжую риболовлю далі. Одні рибаки їдуть інші приїжджають, а я полощу приманку. Близько 14 години отримую клювання ну дуже маленького шнурка, який сходить ще в воді.
Вітер досягає свого максимуму, а я о 15.00 збираюсь... дорога не близька...

[forest]


Коментарі