Мікроджиг рулить

Місце риболовлі: Варковичі

Початок риболовлі: серп. 12, 2011 00:00

Кінець риболовлі: серп. 12, 2011 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окуньмікроджиг

В пошуках щуки вчора рвонув на озеро.Відразу по прибуті до води побачив активність окуня.Але ні нульвки вертушки,ні воби-не дали результат.Да приїхав я то по щупака,тому незабаром переключився на ловлю зубатої.Сама водойма в зв*язку з сезоном в багатьох місцях сильно заросла,відповідно мінохи вибиралися плаваючі і суспендери із заглибленням до 1м.,а за одно випробувати свіжепридбані воби.

Саме більше,що мене здивувало,так що дешева міноха від Берклі закидувалася не гірше хвалених градіків від Понтуна,а по ігрі взагалі була на голову вище(ІМХО).

Активності на поверхні води щупакабри не спостерігалося,тому після довгого полоскання вобів,щоб як то кажуть "уйти від нуля" взявся за МКДЖ. Спочатку використовував техас та після серії нереалізованих покльовок,поміняв на звичайний шарнір.

Окунці покльовували різних калібрів від піпісочних і до пристойних екземплярів. Крупні окуня там конкретні бійці,після чергової покльовки відповідно зробив підсічку, спочатку подумав -глухий зацеп, а не фіга подібного,"зацеп" почав водити спін в різні сторони. Я спорбував відірвати риба
від дна ,щоб той не завів у дєбрі,"не тут да было",складалося враження ,що торпеда водить кальзанте зі сторони в сторону. Врешті-решт граючись з фрікціоном я відірвав риба від дна,а він в свою чергу зайшов у самі зелені хащі.Тримаючі спін в одній руці в натяжку,потихеньку роздягаюся і лізу у воду в зіля тимаючи шнур в руці. 
Добравшися домісця я тихенько другою рукою на щупав та вхопив "торпеду".Уловом виявився "всього на всього" 780 грамовий окунь.(вдома зважив)

Я раніше витягув і ще більших окунів на МКДЖ,але цей мене "трохи" заставив попрацюавти.
Через півтори годинки виловив ще одного не поганого екземпляра.

Цей потянув на півкіло, з ним, враховуючи мій досвід боротьби з попереднім "кабаном",великих напрягів не виникло.
Ось така вийшла щуча риболовля :)
Пи.Си.Ще один прикольний момент: в ході рибалки був відкус хвостика у дюймового релакса,а вдома коли чистив окунів,знайшов цей хвостик в одному із них.

[spaik]


Коментарі