Путіловка 20.09.2009 Фідери

Місце риболовлі: Мочулки

Початок риболовлі: вер. 20, 2009 04:30

Кінець риболовлі: вер. 20, 2009 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЧервонопіркаМотиль
ПліткаПерловка
Карась сріблястий1.5006Опариш+Сало
Щука0.7001Сало

Вирішив, що непогано було б провідати місця зимової бойової слави :) на Путіловці, що впадає в водосховище біля Червоної калини, спробувати пошукати підлящика, ляща (якщо дууужжже повезе).

Перед цим була ломка: їхати на спінінг, чи фідер... Виграв фідер, причому, із значним відривом :). Поки що не можу заставити себе взяти в руки спінінг - захворів фідером і все тут.

Погода: дуже холодно зранку, десь +5 гр. вітер Пд-Зх 1 м/с, але трохи мінявся з часом, вдень було дуже тепло, ясно, тиск високий 747 мм.

Приїхав раненько, до сходу сонця. Рибаків вже повно, частина сидить з ночі.
Вибрав місце, проміряв дно, запримітив 2-ві цікавих точки: під лісовим берегом скоріш за все русло і з моєї сторони на ньому бровка, поросша рослинністю, 2-ге місце - недалеко від мого берегу щось схоже на бровку, та й рибка мулить вздовж саме цього району. Замішав прикормку, взяв цього разу Фішку-для холодної води, розфасована в пакети із-під фішки-лящ і просто прикриті написи наклейками. Дивно, невже не можна розробити нові пакети. Запах її сподобався: ваніль. На смак - також нічого :D. Колір замішаної - як у житньохо хліба. Добавив пшона, перловки та пшенички. Як насадку використовував опариш, мотиль, перловка, пшениця, САЛО з часником.:D

Перші заброси - і зразу ж сильні покльовки. Дрібота з палець. На все, крім сала. Роблю різноманітні бутерброди, самий живучий варіант - сало+опариш,мотиль+опариш. На чистий мотиль - сходу бере краснопірка на палець, на опариша - люба дрібота, на перловку - лише плотва, але там вона некрупна і вся в чорних цятках. Прийшлося експериментувати з насадкою, щоб не турбувала дрібота.

Ще до сходу сонця з дальньої бровки бере гарний карась на сало з опаришем. Потім ще один - з ближньої. Замітив, як лише приводниться кормушка, хтось активно починає ганяти малька в зоні прикорму. І тут один фідер згинає в дугу :somyara:, я за нього, фрикціон вищить, риба активно рухається. Карп, чи що? Аж коли її підтягнув до берега, ледве не впав: ЩУКА ... А повідок то - 0.12 . Вдало зачепилася, взяла на сало :D - правильна українська щука. :) Затягнула на 700 гр.

Після ранішньої активності рибка затихла, навіть дрібна десь ділась. Зате стало можливим дождатися покльовки карася. На мотиль+опариш. Покльовки досить рідкі, ідуть всплесками, реалізація - 100%. А ляща чи хоча б підлящика не знайшов.

Говорив з рибаками, всі бідкаються про поганий кльов карася (1- 3 шт і усьо). То я ще нічого зловив. Купа спінінгістів та тролінгістів старалися закинути або заїхати саме на снасті , ніби їм берега не вистачає. Але щоб хтось із них щось зловив, то не бачив. Під берегом плаває дохла риба, водяна рослинність з коренем повиривана. І тут браків повно.

Наостанок, фотка з уловом.

[Юра]


Коментарі