Незапланований вечірній виїзд в Хотинь

Місце риболовлі: Хотин, кар'єри

Початок риболовлі: лип. 20, 2010 18:30

Кінець риболовлі: лип. 20, 2010 21:30

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь40
Головень0.3001Воблер

Всім доброї пори доби!
І так почну. Сьогодні 20.07.2010 в 18.30 виїхав на Хотинські карьери. Зважаючи на те що спека трішки спала - думаю поїду провідаю полосатих пацінів :-) . приїхав на 3 карьєр - був дуже здивований і в одночас втішений, що людей небуло. Зібрав свою Лунакію і вперед. З самого початку прийняв рішення ловити виключно на воблери + поппер. В 19.00 почалося шоу!!!! :sh_ok: - окунь просто валив малька по всій площі озера - мене це звичайно збентежило, так як я не міг зрозуміти куди мені піти... :ne_vi_del:
Але прийняв рішення проловити всю травичку вздовж берега навпроти коси. і так ставлю воблер (нещодавно придбаний у Альбатросі) плаваючий - і вперед. Закинув, веду легеньким твічем вздовж травички - і ОПА - Є!!!!! Лунакіа почала свій приємний танець - під час виважування, а фрікцион допомагав їй в такт, окунець був небагато - немало десь 150гр "на око". Ну все думаю, "тримайте мене семеро - зараз порву" :-) .
І неповірите, практично на кожній проводці окунь жадібно чіплявся на воб. Були і маленьки "танкові", а були і "їстивного" формату хлопці. Також мені вдалося зловити свого першого головня на воблер!!!! :ya_hoo_oo: - він був невеликий, десь 300гр, але я був просто у захваті від цього. Також були виходи і на попер, але набагато менше результативних покльовок ніж на воб. Все це дійство тривало до тих пір, доки не сховалось сонечко. В цілому з 18.30 - 21.30 було зловлено 40 окунів (додому було взято 15 - решта на свободі) і 1 головень 300гр. Ось таким виявися незапланований виїзд в Хотинь.
Всім ні хвоста, ні луски!!!!

[Viktorovi4]


Коментарі