Одне й теж місце атаки

Місце риболовлі: Хотин, кар'єри

Початок риболовлі: лип. 08, 2010 00:00

Кінець риболовлі: лип. 08, 2010 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Дивно, що стільки часу ніхто нічого не пише про одне з найближчих і перспективних місць риболовлі.
В мене випав певний період рибалці, та от випала нагода. 08.07.2010 року при комфортній температурі повітря і некомфортному для риболовлі північному вітрові, хоч і не сильному, мав змогу половити на кар"єрах. Перших два кар"єри успіху не принесли, а от на третьому був результат. Силікон і вертушки, які раніше приносили улов в цей день були не ефективними. Близько 11,00 дійшла черга до недавно придбаних воблерів. Воблери використовував довжиною 6-7 см видовженої форми. Після декількох проводок засіклася щука, але погано, тому зійшла. Поміняв воблер на і практично відразу після його приводнення біля заростей очерету взяла щущка вагою 1 кг.
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)Зображення
Після цих двох покльовок, на цьому місці більше нічого не було. Перейшовши на метрів 20 після підведення приманки до берега, помітив що поряд з нею крунулась приблизно така як зловлена щука, але атаки не було. Після нових експериментів з приманками і зміною місця ловлі нового в покльвках нічого не відбулось. Не дивлячись на це, враження після риболовлі були хорошими.
10.07.2010 року знову виїхав на риболовлю і на тому самому місці, де зірвалась перша щука, знову був удар, засікання, супротив декілька секунд і схід. Після цього більше серйозних покльовок не було.

[SPIN]


Коментарі