Сюрпризи в стариці

Місце риболовлі: Хотин, кар'єри

Початок риболовлі: трав. 31, 2010 18:30

Кінець риболовлі: трав. 31, 2010 00:00

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь0.8001фіолетовий твістер 1дюйм
Жерех0.4002Мепс аглія №2
Щука0.7001ю-зурі мінноу 46 золотистого кольору

Вчора десь 18.30 виїхав в Хотинь, на стариці, що праворуч від моста. Був на самій дальній. Ціль - окунь на МДЖ. Прийшовши і зробивши перший закід отримав перший чіткий тичок, але "0", як говорить один мій колеги "атака - шухер - втікаю". Міняю кольори, але не сходжу з розміру твістера 1дюйм. І тут на фіолет отримую чітку покльовку - і є!!!!!! - окунець грам 70-80, але Ви не повірите ГОЛУБОГО КОЛЬОРУ!!!!! :sh_ok: вибачайте телефон залишив в авто, я чуть було невпав :-) Одним словом - окунь, як окунь тільки - всі плавники прозорі (не червоні), а туловище риби повністю голубого відтінку - може хтось вже ловив таких??? Я подумав - альбінос, а може він того ;;-))) ;;-))) ;;-))) :-)
Так от - починаю далі обловлювати акваторію, дно сильно заросле травою, тому проводку проводив в товщі води - але потім "0" щодного тичка. Думаю треба попробувати попер - ну при наймі вже сезон попера, хоч побачити вихід.... Закидаю під протилежний беріг - починаю робити проводку і тут...щось вискакує 2 рази, перший раз промах, а другий...Є!!!! - фрікцион починає миловати вухо, ох і якаж приємна ця музика :a_g_a: почалася боротьба. Тривало це недовго і я думаючи що це щупакабра, але виявилося що це досить приємний і правильний окунь, на око десь 700-800гр!!!! :sh_ok: перший в цьому сезоні такого розміру. Думаю ну все, зараз дам прикурить, ага як звичайно - хіба шо сам собі дав прикурить :-) Потім полощу вертушку Мепс аглія №2 з мушкою на трійнику - і як результат зловив 2 жерешків, які були відпущені додому. Почало потихому вже темніти, думаю ще я воблер не кидав - ставлю ю-зурі мінноу 46 золотистого кольору - закидаю - проводка - і Є!!!!! - і на цей раз ЩУКА - 700гр!!!!!
моїм ємоціям небуло меж!!!!! :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: Ось такий в мене вийшов виїзд на Хотинську старицю - а риби в ній ой як багато....і сюрпризів я думаю...
Вісм НХНЧ!!!

[Viktorovi4]


Коментарі