Перший виплив на міську водойму біля тубдиспансеру

Місце риболовлі: Тубдиспансер

Початок риболовлі: вер. 19, 2015 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь37
Щука0.2001

Дивно, прогортав всі сторінки, але відповідної теми не знайшов, можливо, я щось недогледів, але все ж таки...
Так вийшло, що рибалив на цій водоймі три дні поспіль. Водойма дуже цікава, багато перспективних місць, де можна зловити не тільки хижу рибу, ай мирну.
Ловивши там три дні поспіль я зауважив, що водойма знаходиться під великим пресингом як риболовів, що ловлять з берега, так і тих хто ловить з човна, і їх не лякає сусід водойми - тубдиспансер. Наприклад, в перший день нарахував 16 спінінгістів, не беручи до уваги поплавочників.
Бовтають все, від радянських коливалок до новинок з їстівної резини.
В уловах тут і окунь, і щука і якщо підібрати ключик, то можна зловити чимало. В основному ловлять на воблери, коливалки, оберталки рідше - резина, багато зацепів у вигляді підводних рослин та інколи побутового сміття.
Глибини тут різні, я нащупав максимум 2 м., а так в основному 1,5 м. , з різними перепадами, як земснаряд ковша кидав.
Перший раз я вийшов у суботу 19.09.15 р. і був просто ошарашений поверхневою активністю хижака, цьоголіткі насипом розліталися в різні сторони, за ними чималі хребти і це не в одному напрямку, а майже всюди, тільки в канавах глухота.
Я щвидко надуваю свій плавзасіб, заряджаю спінінги, до речі я вперше використовував в своїй рибацькій практиці мультовий комплект - збірка від flagman -спінінг excast 10 -32 г, котушка bullet +25 '/, відсотків до клювань , бо комплект :-) . Дати адекватні коментарі стосовно цього комплекту я не можу, тому що порівняти немає з чим, а так як на мене звичайний кастинговий бюджет.
І ось я на лінії і перший кидок ультралайтом - на тому кінці був шарнірний монтаж з твістером від mayson помаранчевого кольору в чорний горошок, кидок в самісінький котел - нуль реакції, другий - відкус хвостика
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)Зображення
думав зараз попре, але як зазвичай буває в таких ситуаціях - нуль, ні не так - повний нуль.
Беру до рук мульт і перший кидок - політ нормальний, в кінці шнура новенькик baby джерк buster v від strike pro, другий - така очікувана борода, в перший день в мене пропорція кидок- борода ну близько 60-40 '/,, ну нічого думаю я тебе освою, і тут почало виходити, вже кидків з 15 не було бороди, я відчуваю впевненість і кидок з-за голови, що категорично не можна було робити в моєму випадку і джерк полетів, і десь там почав повільно тонути, а я розпутувати бороду.
Переходжу на ультрик і тут нарешті перша покльовка і то яка, фрикціон тріщить але горбач грамів на 300 піддається і опиняється на кукані.
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
Окуні там просто здоровенні, маленьких відпускав
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)Зображення
Зображення
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
зловивши з десято переходжу на мульт.
Jaxon карась летить у воду і так ще разів п'ять і тут сильний удар, я не вірю своїм очам, нитка йде в сторону, але ж катушка - лебідка, я підтягую до човна, а щука почала витворяти такі піруети, що не вистачоло тільки документалістів, на сантиметрів 30 вилітала з води, а іноді здавалося , що і на половину метра. Ривок, другий, третій і неквапливо підтягую і відразу на вагу - 1,450 кг., клас.
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)Зображення

Zoom in (real dimensions: 600 x 800)Зображення
Тієї суботи було зловлено 37 окунів від 200 до 500 г. з яких багато повернулось на свободу, а ще ледь не забув, маленькьй шнурок, який спокусився на рачка від bait breth mosya.
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)Зображення
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Зображення
[forest]


Коментарі