Трофейчики річки Льва

Місце риболовлі: річка Льва

Початок риболовлі: трав. 16, 2013 00:00

Кінець риболовлі: трав. 16, 2013 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Щука

Сьогоді був на Льві на багато нижче водосховища. Напередодні зайшов до мене в магазин рибак який розказував що щука відкушувала в нього живці. Озброєвшись УЛ вирішую перевірити ті балачки. Так ось, 6год ранку туман,ліс, річечка - просто красота :) !
ЗображенняЗображення
До того рибацького місця кілометрів 7 треба тьопати, то я з зупинками по ямках прямую туди. Часом покльовує окунець дрібний, милуюсь природою.
ЗображенняЗображення
Діставшись, нарешті, того місця починаю шукати рибні точки. Річка з перемілями, можна поколіна перейти,і ось знаходжу ямку біля 2м. Перекидавши її вздовж і в поперек втрачаю надію на клюваку. Починають лізти думки що вже ніколи більше в таку далечінь не попрусь :ny_tik: . Як тут, подарунок - міцний удар :ya_hoo_oo: . Риба не можна підняти на верх,якось поводивши її вліво вправо, деякий час, вона піддається і вже в мене в руці.
ЗображенняЗображення
На вигляд біля кіло. Радості повні штани :happy:
Пробую далі... Практично на тому ж місці знов удар і флюр 0,21 перекушений, але по відчутті не менша як зловлена. Перев"язуюсь, але нічого.
Далі ще шнурка ловлю грам на 300, теж дьору добре давав :)
ЗображенняЗображення
Покидавши ще трохи вирішую далі не йти, бо треба на маршрутку встигнути, ще йти з годину часу. Але все ж таки повертаюсь на зріз. Знов перехрестив ту ямку і вона(може й ні) знов клюнула :ya_hoo_oo: . По відчуттю ця білша, вже таких люлєй катушці і спіну давала! Думаю - головне щоб не відкусила. І не відкусила :) Мене чуть не тіпало як її дістав від адреналіну.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Ще я так на УЛ не ловив. Склавши рибу в рюкзак пішов на маршрутку, на яку і не встиг, але радий що капець :)
P.S. Комарів і мошки просто багетєнно, без Офа на рибалку краще не їхати - загризуть!

[fish5300]


Коментарі