Річка Льва, вересень 2012

Місце риболовлі: річка Льва

Початок риболовлі: вер. 25, 2012 00:00

Кінець риболовлі: вер. 25, 2012 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь202 Рейнс кольору ЛОХ
Щука1

Дещо запізнілий звіт, не було змоги. Почалось все з того що в минулу неділю до мене приїхав товариш на роболовлю За відсутності транспорта вирішую провідати саму р.Льва, яка виходить з водосховища, перетворюючись в мікрорічку.
ЗображенняЗображення
В улові був невеличкий окунець, але багато. В середу вранці з любімою поїхали туди ж. Вона по гриби, а я на спортивного окуня. Перші покльовки принесли доволі непоганих полосатих :sh_ok: ,я то думав що браки вже давно все витрощили, і більше лодоні нічого не буде. Так за дві години десь десяток пристойних окунів, вже маньших випускав. Серед них один конкретний, по мірках десь до пів кіло.
ЗображенняЗображення
Ввечері вже любімій даю спіна і вирушаємо вдвох. Виходить таке діло: я ловлю а вона ні, вже і спінами мінялись, і нічого. Після декількох добрих окунів пристойна покльовка, думаю оце окунь :ya_hoo_oo: . Як тут випливає щучка десь на півкіло, цього я взагалі не очікував. Йду далі. Стаю на ямку на якій були раніше покльовки, а їх нема. І тут, через декілька забросів, удар. Експерт в дугу, ексіа тріщить, розумію що не окунь. Хвилина боротьби і щука на кіло вже на березі.
Zoom in (real dimensions: 566 x 755)ЗображенняЗображення
От таке чудо було на "Чудо" :)
Вчора і позавчора був туж там, але великих окунів не бачив, трохи більше долоні.
Ловив на 2 Рейнс кольору ЛОХ. Помітив одну закономірність, ставив 419 колір, то на нього клювали меньші окуні, а на ЛОХ великі, ще й щупаки.
Доволі приємно ловити на такій маленькій річці непогану рибу, ще й коли мєсні в шоці. Ще й рекламу свого магазинчика зробив :)

[fish5300]


Коментарі