Прилбичі, 22-23.06.2013

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: черв. 22, 2013 00:00

Кінець риболовлі: черв. 23, 2013 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий8Кукурудза
Плітка2
ОкуньГорох

їздили 22-23.06 чергувати і взяли з собою по фідерочку.
не те щоб я вже зовсім зажрався, але просто сидіти над вудками в мене бажання просто не було, тому ловили тільки стас з моїм братом, а я ніс вахту на водоймі, на кухні та просто валявся на розкладушці спостерігаючи за хлопцями.
сказати що в ці дні було жарко - нічого не сказати. пекло неймовірне. хоча інформери повідомляли що над нами зараз гримлять страшні грози, тільки в суботу в вечері підійшло декілька сірих хмарок і за годину розлетілись.


до рибалки серйозно не готувались. знайшов в гаражі декілька пачок позаминулорічної коропової сипухи, замісили на якомусь шоколаді з коньячним запахом. це і ліпили в годівниці. риба клювала не так як під час попереднього нашого чергування, але результати були. карась, хоча і з перервами, брав на все, але на кукурудзу попадались більшенькі екземпляри. було декілька під півкілограма. цього разу улов розбавився декількома плотвичками і навіть окунцями на горох!


пробував я ловити плотву в заброд з-під кущиків махалкою тараса сендеги. клювала вона справно, поплавок навіть стабілізуватись не встигав, але та плотва так глибоко засмоктувала гачок і так довго і проблематично було його дістати, що через 20 хв. я плюнув на ту рибалку і поїхав в рейд по водоймі.
  

улов ми не важили, але на око результат добової "напіврибалки" склав десь до 10 кг. не поганої рибки. єдиним недоліком було те, що ми займаємось карпфішингом та відпускаємо рибу, тому як в таку жару довезти карася додому ми не знали.


загальні витрати з дорогою, повноцінним триразовим харчуванням і пивом з прикольчиками склали по 170 грн. з людини. як на мене - адекват.
водойму вберегли, рибки половили, загоріли - шо нєгри. всі задоволені.
слава прилбичам!


Коментарі