Короп 9.4 кг в Бичалі

Місце риболовлі: Бичаль

Початок риболовлі: трав. 19, 2014 07:00

Кінець риболовлі: трав. 19, 2014 10:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Червонопірка

Всім доброї пори доби шановне панство. Давно нічого не писав, бо особливо не було чим хвалитись, зате тепер....
Отже, сьогодні видався вільний від роботи день, особливо після півторатижневої перерви у риболовлі, дуже кортіло подихати свіжим повітрям і поджигувати, не готувався до риболовлі абсолютно, забув вдома пакет на окуні, фотоапарат, коробку з твістерами, добре що голову не забув:) Вибір пав на водойму в с. Бичаль.

По приїзді зрозумів, що зважаючи на вище згадані причини улову особливого не буде, тому ні на що особливо не розраховував. За більш ніж три години риболовлі мені заледве вдалося виманити десяток невеличких окунців і одну гарненьку красноперу, так як не взяв кулька, то вирішив всю рибу відпускати, за що можливо й був винагороджений матінкою природою і під завершення риболовлі на тривалій паузі отримав легенький тичок... Після підсічки спочатку подумав, що мені амба, бо зацепив водолаза, а ні...Що я собі тільки не думав під час виваджування уявляв і сома, і щуку, а витягнув його.
Боротьба тривала хвилин 30, в місці лову був дуже обривистий берег, кущі по бокам і корчі навколо, тому довелось із спінінгом в руках стрибати у воду і в прямому сенсі цього слова осідлати трофей. :metal:
В результаті мокрий майже по плечі, проте задоволений.
Переглядаючи тему відмітив, що два роки тому, майже в цю саму пору Саша (Борода), теж поборовся із чимось подібним, проте що то було ми так і не дізнались, а рік тому пікнікуючи в тому ж Бичалі бачив коропів що грілись на сонці (як мені тоді здалося - велетенських, пам'ятаєш Віть, а ти не вірив) ::yaz-yk:
Фотосесія була вже вдома

Пару слів про снасті:
спінінг - фаворит баланс 3-10 гр.;
катуха - ріобі ексія;
шнур - супер пе 0.148мм;
флюр - санлайн сіглон 0.18мм.;
груз - 4гр.;
гачок - овнер;
На приманці слід зупинитись ретельніше. Отже, шматок поролону вирізаний у формі піраміди, верхній край якого вмочений у відвар їстівного силікону із додаванням ароматизатору, а саме тіло щедро просочено концентратом анісу і висушено декілька разів. Ідею виготовлення такої приманки побачив в неті і вдосконалив, проте дуже довго руки до неї не доходили і вона просто валялась серед купи інших умовно "не робоччих" приманок в пакетику на дні рюкзака.
П.с. короп порожній, зовсім, без ікри, молока, в середині лише якась грязюка - яскраві наслідки електролову.
П.П.с. вага 9.400 найбільший короп на спінінг і поки другий за величиною в моєму житті. В неофіційному змаганні з ЛМ - рахунок рівний. Далі буде...

[kamennieshipy100]


Коментарі