Бичаль,

Місце риболовлі: Бичаль

Початок риболовлі: лип. 24, 2010 05:30

Кінець риболовлі: лип. 24, 2010 08:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь15вертушка

У цю суботу, тобто вчора, несподівано з'явилася можливість відвідати дану водойму. Та й якщо чесно, настільки свербіли руки перевірити декілька нових вертушок, що вдома сидіти не було сили :nez-nayu: Отже беру батька, (який вже хтозна скільки не був на рибалці і виявив неабияке бажання розвіятись) і в 5.30 на місці. Поки порозмотувуав для батька снасті (дві своїх махових вудки), поки показав йому непогане, на мій погляд, місце і нарешті взяв до рук свій улюблений простенький мікадо діамонд :) Варто відмітити що на спінінг я підсів лише з квітня цього року, з легкої руки Transa (за що йому окрема подяка! він став моїм наставником і все що я зараз вмію - його заслуги!) тому ще багато яких деталей варто вчитись і пізнавати для себе :ny_tik: Отже, десь біля 6-ої години монтую 1.5 гр "ушастік" + 3/4 фіолет з синіми цятками і роблю перший заброс... Вже на першій проводці відчуваю легенькі тички, поскубування, а на третій - глухий зацеп і перший обрив :-(
Пробую обловлювати інші напрямки - глухо. Знову кидаю туди де були клювання і знову обрив... До речі, ловив зі сторони кафешки, якраз перед лісочком там є чисте від кущів і дерев місце, кидав по ліву сторону вздовж кущів. Так ось саме там на дні є якась "кака", об яку я обірвав штуки 4 своїх уловистих твістера... Ну, думаю, пора - ставлю вертушку і пробую проводити її поближче до дна. Перший заброс - 0, роблю другий і одразу на початку проводки сідає гарний окунець :ya_hoo_oo:"Вкуривши" що йому потрібно (а це виявилась трохи швидша проводка в товщі води), один за одним дістаю чотири окунці. Вирішую продемонструвати ловлю окуня батьку, він в мене спінінг як знаряддя ловлі не признавав, і йду за ним. Перенесли вудки на це ж місце і закинули їх трохи правіше під кущ, щоб не заважали. Беру спінінг і зі словами: "дивись як це робиться" гордо закидаю... І тут по всім правилам - облом :ne_ne_ne: , перша проводка пусто, друга теж, і тільки на четвертій чи п'ятій сідає окунець. Швиденько роблю заброс знову і знову є :dan_ser: Тут в тата загорілися очі і він вирішив спробувати й собі. Але тільки но він взяв спін до рук, як я помічаю що одного поплавка "нє відать" - підсікаю і плотва грамм на 150 на березі!
Так і не вийшло підсадити батька на ловлю спінінгом - зі словами "а ну ка, синку, на тобі твого патика" вручив мені спіннінг, забрав вудку і зайнявся ловлею плотви. :-) Я тим часом пробую ловити окунця, але він успішно відійшов десь на інше місце. Пройшовшись по березі зловив ще по два- три окунця з точки, але клювання в годин 7 вже було не те, а в 8 припинилося зовсім і ми чкурнули додому. Хочу відмітити що зранку окунь клював набагато жадніше, трійники заковтував так що тяжко було дістати, а потім коли вже ставало спекотніше - з'явилися холості удари, і покльовки ставали дедалі в'ялішими поки й зовсім зникли... Ось така незапланована і швидка рибалка вийшла в нас вчорашнього ранку, вцілому задоволений, адже вертушки знову показали свою робочість, і хоч я розумію що багато хто цей звіт сприйме як рекламу, але зрозумійте мене правильно - я не спортсмен, "секретної" зброї у мене немає, і все що знаю я з радістю розповім... Та й від Вас чекаю того ж, адже мій досвід незрівнянно малий і вчитись мені ще довго і нудно :)
ПиСи: одразу прошу вибачення за "багато тексту - мало толку", це мій перший звіт на цьому форумі :smu:sche_nie:
Фото тих приманок на які ловив

[wolf]


Коментарі