Забара, сітки, непогода.

Місце риболовлі: Забара

Початок риболовлі: квіт. 05, 2010 06:30

Кінець риболовлі: квіт. 05, 2010 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь5

Всіх з святом ! З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ !!!
Так от, вчора близько 6,30 ранку я, батько та мій знайомий прибули на Забару, розклали спіни і до праці. Погода була не ах, хмари, вітер, досить сильний, вздовж ставу, при підході до ставу вже сильно було помітно, що вода піднята, приблизно на «око» 30-40 см. і вода в водоймі мутна.
Розпочали від дамби і пішли по лівій стороні, спочатку попробував всі твістерки (білий, перл, креветку, хамелеон і тд.), які добре працювали в минулому році, але все було глухо, в знайомого було декілька виходів окунця в прибережній на дюймове копитце кольору кока коли, але так, добігає, тичок в хвіст і втікає. Посадив 3 твістери в сітки, власник вздовж затоплених корчів поставив сітки і притопив їх так, що майже не видно.
В загальному обійшли весь став повністю, тільки в самому кінці, в канаві побачив першу покльовку на мутно зелений дюймовий з блискіткою. В загальному там я зловив 5 окунців, батько 0, знайомий 0. Також було декілька рибалок з Рівного та ще одна компанія з Корця, але поки ми обійшли весь став вони вже поїхали, і на той момент, що я їх бачив у них також були 0.
Нересту щуки не бачили, дохлої риби по ставу немає, риба пережила зиму нормально.
Короче от така вийшла риболовля. Відпочив, прогулявся і побачив став після зими.

[RERIKSTER]


Коментарі