Варковичі, 25.04.2013

Місце риболовлі: Варковичі

Початок риболовлі: квіт. 25, 2013 07:05

Кінець риболовлі: квіт. 25, 2013 09:25

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Червонопірка2Хробак
Карась сріблястий4Кукурудза, Хробак

ЗдоровЕнькі бУли, панове рибалки!
Сьогоднішній звіт про рибалку на ставку в с.Варковичі.
06:00, я під березами у Вересневому чекаю на маршрутку Рівне-Дубно (ч-з Мирогощу).......в 6:10 мала виїхати з автовокзалу......в результаті я сідаю на неї тільки о 6:45.
За попереднім прогнозом, температура не має перевищувати +20, вітер Західний, Північно-Західний, до 7-10 м. Ризикую......
7:05 - я на ставку. Шлагбаум закритий. Тобішь - заїзд на авто поки що заборонений. Одразу біля шлагбаума зустрічаю Миколу на лісапеті :hi_hi_hi: який збирав гроші позаминулого року. 50 грн. Без нікакіх. Сусід їздив на щуку спінінгом - домовивсь за 30 грн. Від себе скажу - що цей чоловік з них усіх самий адекватний. Не те що той "молодняк" безбашенний, що був минулого року.
Одразу мене попередив щоб йшов подалі за дерева ближче до ферми - мол ще нерест.....
Так і роблю.
З собою махова і фідер.
Дорога суха, проїхати можна комфортно.
ЗображенняЗображення
Перше, що кидається в очі - це те, що минулорічний комиш скошений вздовж ставка, і валяється прямо у воді, що доволі незручно для рибалки.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Тут же і повсюду сліди антропогенної діяльності :facepalm: :ny_tik:
ЗображенняЗображення
Люди схаменіться! Невже вам повикручує руки захватити з собою і кинути в смітничку ту пляшку чи пакет!!!!!!
Бережіть природу, мать вашу!!!! :facepalm:
Вибрав місце, закормивсь, вітер слабенький - але вже присутній. Хоча у Варковичах "штіль" то взагалі рідка річ. Скільки туди їжджу - один раз за всі рази бачив штіль. І то ввечері, біля 22-ї, літом.
Прикормка "Флагман Універсал". Закормлюю місце під махову. Закидаю на опариша. Поки тиша. Тим часом розвертаю ракетний комплекс Флагман-фідер :)
Встановив тримачі (вода доречі ду-у-у-уже холодна була). Вчепив Патер-Ностер, кормушка 25 г, начинка (пшоно, мастирка горохова, подріблене соняшникове насіння, білий хліб, соняшникова олія нерафінована, розварена перловка), на гачок опариш. Є ще черв"як, кукурудза.
Закинув - перші пів години глухо, що там що там.....
Вітер втихає - починається кльов. На поплавчанку почала як дурнувата брати краснопірка...дві більші забрав - решту випускав - дрібнота. На черв"я закинути махову не вдається - суцільний хардкор з черв"яком ;;-))) Врешті решт вирішую змилуватись над повзучим (мож коли Бозя надімною змилується), вішаю кукурудзу. Настає тривожна тиша.
В цей час фідер нервово починає сіпати - хвать - є карасик.
Вирішую випробувати й інші оснастки. Чіпляю замість "Патер-Ностера" - "вбивцю карася". Чіпляю кукурудзу і черв"я. 10 хв. - і є конвульсії фідера. Витягую наступного "клієнта".
ЗображенняЗображення
Міняю оснастку - пробую "Метод." 30 г. Кукурудза. Витягую на нього ще два карася. Обидва - один в один, як брати по крові :)
ЗображенняЗображення
Махова в цей час "мовчить"...
Десь після 8-ї ранку - здіймається вітер...при чому такий - що бейса з голови зриває. І не вщухає. Хвилі - жах...як на морі. Посидівши на такому вітрі ще з годинку - нічого не лишається як зібрати вудки і їхати додому.
Ось результат:
ЗображенняЗображення
Один втік коли виймав з садка :( Везунчик...
P.S. Не сподобалось те, що кожен карась вражений "кліщем". Раніше такого не спостерігав на Варковецькому ставку. Наче й не є небезпечним для людини - та все одно неприємно :(
ЗображенняЗображення

[ehnaton]


Коментарі