Залив, 07.09.2008

Місце риболовлі: озеро Залив, Страшеве

Початок риболовлі: вер. 07, 2008 12:00

Кінець риболовлі: вер. 07, 2008 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука2

И так Залив! 8O Після кінотеатра Полян на Заліві було спокійно, уютно та затишно.
Да, але такий спокій настав тільки в районі після 12-00, так як там мисливці (за привидами качок) з вечора суботи і до 12-00 неділі регламентовано пуляють по птиці.
Оскільки, є велика вірогідність, що можуть пульнуть не тільки в качку, а і в мирно тролящого рибалку .... тому час лову рибакам регламентували...
Тролили в два заплива (з перервою), вітер був відчутний але дякуючи камишу не відображався на процесі лову, рибалок зустріли 3 лодки, в кожного було по пару хвостів (з їх слів) розмір думаю тіпічний страшевський (по типу зарибок щуки ) :lol::lol: інакше б озвучили.
Що "примечательно", не зустріли ні однієї сітки 8O, особисто на Заліві таке побачив в перше. Після першого запливу - прийшли з "0", компанія поряд взяла 6 шт. 3-4 шт. з них залікові до 0,5-0,7 кг.
Побачивши таку картину - залишилли головного шеф-повара і самі на воду .... :twisted: :twisted: :twisted: , результат не дав чекати довго, майже відразу від бази "влупили" щуку на 2,4 (коли стояли і просто підмотували снасть) на джексонівський карась 8", за хв 10 ще одна на 1,1 кг , та згодом в перерві хв 30-40 ще 2 хвоста але значно менші.

Вот такі справи, актівізуалась рибка, хоч на страшево вперше впіймав щуку такого розміру, до щого там ловив якісь "зарибки", але з логіки якщо їх хтось "ікрометає" значить є і мамки.


Коментарі