Прилбичі, 20-21.04.2013

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: квіт. 20, 2013 08:30

Кінець риболовлі: квіт. 21, 2013 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп
Карась сріблястий

Оскільки крім Рівненського паралельно являюсь членом Львівського Карпового Клубу тому мені випало порибачити на клубній водоймі Прилбичі. На період нересту на Прилбичах організовано охорону нерестилища в кінці става з числа самих клубників в допомогу стаціонарній охороні. На зборах ЛКК було проведено жеребкування і мені і напарнику по команді "Вдала рибалка" Олександру випало чергування з 20-го по 21-ше квітня.Жеребкування було ще в кінці барезня і зважаючи на холодну погоду думали приїдем відпатрулюєм,перекімарим в машині і додому,але ближче до чергування побачили, що погодка шепче ,тому запросивши з собою ще двох Рівненських рибалок вирішили їхати на повноцінну рибалку,крім цього взяли з собою карповики і вийшла така собі добова треніровка по карпу,а наші друзі відірвали душу по карасю на фідерну снасть. Забігаючи на перед рибалка паралельно з нашим чергуванням вдалась на 200%. А тепер все по порядку отже: Прилбичі -водойма Львівського Карпового Клубу-площа 120га-по праву рахується одним з лідерів спортивних водойм України і другий сезон підряд утримують номінацію"Найкрупніший карп сезону зловлений під час офіційних змагань"
Изображение
20,04,2013 08:30 наш приїзд на дамбу для проходження інструктажу

ИзображениеИзображение
Так як перша причина нашого приїзду це охорона водойми від браконьєрских виходок під час нересту,тому рибачити прийшлось в самому кінці озера серед коряг,але так як коряги ходили ходуном від нересту карася і коропа нас це ніскільки не засмутило

ИзображениеИзображение
Пеший карпик на фідер в нашого Рівненського друга -Сані

Изображение

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Закинувши біля 12:30 карповики і закормивши по два спомба на кожну палку в районі 18-ї ми почули перші паравози в сезоні 2013. Радості фотоапаратом не передати. Карася взятого на фідер не фотографували,але найбільший заважив 1290 грам. Карпи живі і здорові були повернуті в рідну стихію,а ми задоволені таким відкриттям сезону після чергування попиляли на Рівне. Одне про, що шкодую що Прилбичі від Рівного 260 кілометрів,але дякую Богу,що завдяки ЄВРО 2012 добиратись туди приходиться досить хорошою дорогою!

[ttearjerker]


Коментарі