в Косареве з нахлистом

Місце риболовлі: Косареве

Початок риболовлі: черв. 21, 2016 00:00

Кінець риболовлі: черв. 21, 2016 00:00

Тип риболовлі: Нахлист

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий1

Нещодавно випала нагода відпочити на цьому цікавому ставу. Так як я ну зовсім не поплавочник, спінінги продав, а фідер подарував тату, то вирішив спробувати свої сили і піймати коропа або ж карася звичайно ж нахлистом.
Умови досить цікаві, є кілька заток, багато коряжника в березі, тут слід сказати що ловив я з правого берега, якщо стояти обличчям до ставу на греблі, а також достатньо зручних деревянних кладок.
Основний час я приділив одній з заток. В ній була достатня активність рибки, як сплески так і чавкання, ворушіння коряг, та виринаючі хвости на самому мілководді. Доречі насичення ставу рибою досить серйозне, про це свідчить велика кількість стрибків коропа різного розміру по всій водоймі, а також стабільний кльов карася і невеликого коропа на фідер і поплавок (у кума).
Отже, снасть: "Мухомет" 5 клас, котушка і шнур відповідно теж 5 класу, шнур з довжиною голови 11м, плетений підлісок, повідок флюорокарбон 0.14-0.18 мм, пінопластовий індикатор.
Приманка: німфи оливкового і червоного кольорів, одна вантажна, одна підвісна
Закид виконував поперек затоки та під кутами до берега. Працювала рівномірна проводка, стріпи різної інтенсивності результату не дали. Заробив два клювання, один схід, одного дістав.
Результатом задоволений цілком, так як ціль досягнута, перший досвід отриманий.

Пи.Си. обкатав чудовий девайс, подарований oles, кошик для збору шнура. Мегазручна річ, економить час та нерви.

[tohin]


Коментарі