Нахлист на Горині

Місце риболовлі: Горинь, с. Метків

Початок риболовлі: черв. 28, 2012 19:00

Кінець риболовлі: черв. 28, 2012 00:00

Тип риболовлі: Нахлист

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Головеньжук

Вчора видалась можливість побувати на улюбленому місці на нашій ріці. Посприяв скорочений робочий день. Було вирішено не гаяти вечір дарма, а проїхатись, провідати Горинь.
На точку добрались близько 19 години, трішки часу втратили на заправці, купили снікерсів, які посприяли кльову :dan_ser:
Розпаковуємось, оснащуемось і, хто до води, а хто у воду :hi_hi_hi:
Відразу ставлю для розвідки жука, немаленького, сантиметри 3.5, і буквально через 7 - 10 хвилин заробляю перший вихід, який вдалось реалізувати:


радість, фото і назад в воду, і я і голавлик :)
Прохожу від місця покльовки 4-5 м вверх проти течії і за 10 хвилин ще один вихід, я б навіть сказав вибух, бо в момент коли крепкий головень бере жука з поверхні, вода буквально вибухає, жук зникає і після підсічки відчуваєш супротив, як він тягне вниз по течії і давить в дно, і все це відбувається як на долоні.

Радості немає меж :ya_hoo_oo: Але проходить ще близько 10 хв і ще один, брат близнюк першого, розриває поверхню своєю появою. В мене просто ейфорія :ya_hoo_oo: :dan_ser: :ya_hoo_oo:
Наступного виходу довелось чекати хвилин 40, мабуть через це (розслабився :jn_pu_sk: ) а може і ні я його не реалізовую, проте це здорово підіймає адреналін і стимулює працювати уважніше і сконцентрованіше.
Не проходить і 15 хв , як ще одненький лобастик починає гнути "МуХОМЕТА"


Цікаво, що перші взяли в 3-4 метрах від урізу трави, (яка доречі сильно розрослась в порівнянні з минулим роком і неслабо дошкуляла походу рибалки, чепляючись за мене, сумку і шнур) а останній взяв фактично в самому березі, проте на краю шматка трави, який облизувала течія.
Пройшов ще 7-9 метрів вверх і заробив дуже великий бульк, дав итримку, але не засік. Не зважаючи на те, що з татком в цей раз повоювати не вдалось :dra_chun: результатом вечірньої вилазки, я більш ніж задоволений!!!!

[tohin]


Коментарі