Горинь, 01.05.2011

Місце риболовлі: Горинь, с. Метків

Початок риболовлі: трав. 01, 2011 00:00

Кінець риболовлі: трав. 01, 2011 00:00

Тип риболовлі: Нахлист

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Головень
Червонопірка

Сьогодні нарешті вдалось повноцінно відкрити сезон. Діло було близько п'ятої години вечора. Сижу сушу окі в інеті, а тут раз і звонить Льоха:
- Їдем пошвиряєм!
Якраз погодка ніби вирівнялась, сонечко вилізло, вітер почав стихати - саме то! За пів-години вже протягували шнур в кільця, під акомпонемент співу якихось птахів :)
Льоха відразу потягнув мене до однієї канавки, де він в минулий раз вдало понаколював красноперів.
Невелика, завширшки метрів до 7, а в самому широкому місці, ну можливо до 9 метрів канавка відразу привернула до себе увагу поверхневою активністю риби. Ставимо сухарика і починаємо пробивати плесик. Вже на перших забросах у Льохи відбувся вихід, але підсікти малявку не вдалось. Поки я в'язав Ред Тага на 16 :smu:sche_nie: номері, Льоша вже з привеликим задоволенням виводив перший хвостик

На наступному перезабросі вкладаю муфку рівненько під протилежний бережок, під самісінький камиш і відразу покльовка, але теж холоста. Якщо поклав рівно і гарно муху - відразу покльовка. Деколи доводилось чекати близько хвилини, поки рибаха відреагує. Підходила, пробувала, а вже потім брала.


Проходить декілька хвилин і знову чую радість напарника, друга вже трішки старшаЯкраз закинув, кладу палку і дістаю телефон, фотаю Льошу піднімаю палку і хочу перезакинути, але натомість висмикую і свій хвіст

 

Всі потерпілі були втоплені там звідки взяті. Покльовок було більше однозначно на маленькі сухарі на 18 - 20 номерах, але як бачимо і 16 їло без проблем.
Далі почався дощик і треба було змотуватись, але так не хотілось, тому ми трішки змокли, але це вже не суттєво, свою насолоду ми отримали у повній мірі :mi_ga_et:
Пи.Си. Звиняйте, фоти з телефона :smu:sche_nie:

 


Коментарі