Ось така історія)

Місце риболовлі: Косареве

Початок риболовлі: лип. 01, 2011 00:00

Кінець риболовлі: лип. 01, 2011 00:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий5.000
Короп

Хочу від себе додати трохи .... Раніше не писав про цей став та про рибалку, яка там у мене з моїми друзями була, бо нас туди завезли по домовленності, і тоді ловити там було заборонено, посуті й писати не було сенсу.
Було це роки два чи три назад, ми ловили спочатку на Старицях Старого Стира біля Лисина (одночасно святкувавши день народження) :-)
А на зворотньому шляху до Рівного, наш спільний товариш завіз нас на цю водойму, у той час одним із власників цього става був його директор.
Ми ловили як раз на острівці,там де дерева і та хатинка сторожа. Все було так само, як написано у звіті .... карась 200 - 250, а часом і більше, брав постійно, на будь що, карп був тоді від 200 до 400 грамм, часом і більше. Ловивили лише на одну поплавчанку, бо не було сенсу ловити на декілька вудок .... закидаєш - рахуєш до 5 підсікаєш і тянеш, лише коли брав карп, то він як дельфін вилітав з води ....
Нам тоді і сторож і наш товариш казав, що можна брати коропа лише від 1кг, але нам такі не попадалися тоді ... все інше ми відпускали, крім карасів.
Доречі після тієї спортивної рибалки ми навість встигли втоимится .... ловиш коропа, виважуєш, цілуєш і відпускаєш))))) Відверто, перший раз у житті я тоді так рибалив )))))))))
Ми тоді приїхали в обід десь, а було це наприкінці квітня, то за години дві три лову спортивного ми наловили карася повні садки, десь до 5 кг.
От така історія .... потім правда наш колега казав, що протягом двох років потім, там нікому взагалі не давали ловити, але він з шефом своїм їздив і ловив там коропів пристойних розмірів.
Цікавинка доречі цього става така .... зновуж таки, розповідаю не те що сам випробовував, а зі слів свого товариша і слів тодішніх сторожів.
Саме краще ловити - це з того острівця, що біля хатинки, але там проблема була з виважуваннням риби, повалені дерева у воду та каряжник, з острівця майже біля хатинки сторожа, це як раз навпроти пірсів, які описані у попередньому звіті, з середини водойми, там русло та пісчане дно, брали карасі до 1- 1,5 кг, відразу біля хатинки сторожів теж дуже добре ловити, постійний прикорм і звісно з самої дамби ..... але ловити наскільки я зрозумів з острівця, біля хатинки сторожа і з дамби не дозволяють і зараз, і зрозуміло чому ....
Дійсно, рибу і тоді дуже добре годували, і на це коштів не шкодували тодішні власники, і доречі було інтенсивне зариблення коропом та товстолобом. Цім словам вірю, бо мій товариш казав про це особисто і зі слів його директора .... Вони там навіть створювали власний рибальський клуб серед своїх))) і робили внески з кругленькими і не маленькими сумами ....
Про долю риби, а це вже як мінімум років з 5 мабуть може навіть і 6, нічого не знаю .... можливо її виймали сітками весь цей час, але став не спускали цей весь час !!!!.

Так, дійсно, хатинка сторожа цілком адаптована для провдення там дозвілля )))) у бідь яку пору року доречі ..... мій товариш ставив поруч з цією хатинкою влітку палатку, там усі умови є.

Сторожа доречі і тоді постійно несли варту з біноклями, і з пірсу біля своєї хатинки і часто випливали на лодці, бо місцеві в каряжниках вдало ловили коропів під забороною.
Сьогодні доречі взнав, що власники става змінилися, і це вже не той власник, директор мого товариша .... можливо і рибалка тому відкрилася тут, бо раніше про відкриття рибалки тут мова навіть не йшла.

[westrvua]


Коментарі