Гільча, 24-25.04.2014

Місце риболовлі: Гільча

Початок риболовлі: квіт. 24, 2014 19:00

Кінець риболовлі: квіт. 25, 2014 09:00

Тип риболовлі: Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий50Опариш, Хробак

Рибалив на ставу в Гільчі, приїхали 24.04 приблизно о 19-й, поїхали наступного дня о 9-й. Ціна - 50 гривень. Вночі ловити дозволяють. Ловили зліва від заїзду. У мене було два зацепа - відірвав флет (але вранці його виловив) і зламав гачок. У колеги теж два зацепа але безвозвратних.
Карась почав клювати відразу. Переважно невеличкий. Клювання нечасті, але періодичні, було кілька незасічених бо вага годівниць 15-25 грам.
Снасті - два фідера. Один - флет. Прикормку для нього взяв карпзумівській "карп фанатік фідер". Раніше його не пробував, і тому хотілося бути впевненим, що суміш буде клійкою для флета відразу замісив на меласі. Підсипаючи прикормку і додаючи води вдалося замісити бажану консистенцію і ступніь зклеювання. Готував вдома і вперше вирішив спробувати заливати кип'ятком. Може мені і здається але механіка прикормки вийшля зовсім інша. Прикормка, як база для метода, суперова - відносно крупна фракція зернових, дрібнюсенькій пелетс ітп. Кіло хватило мені, колезі ще й лишилося. На іншому фідері саморобне банджо з кришки від соку і палички чупачупса. Її заправив магазинною мастиркою з макухою.
Ловилося і на хробака, і на опариша. Спробував тімарівські плаваючі насадки - теж ловиться, і найбільший карась зловлений на них. Колеги які були зі мною сказали, що як для Гільчі кльов ще не дуже. Карась з ікрою. Ось такий улов, першої цього року риболовлі. На Рівне з них поїхали вісім штук решту відпустив.

[roony]


Коментарі