Відпочинок зіпсувала погода

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: лип. 12, 2013 17:00

Кінець риболовлі: лип. 14, 2013 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп26

Рибалку та відпочинок зіпсувала погода. Так як поїхали з Полосатим на бусі, то місце знайшлось і для мого синульки та дружини і для дочурки Кузьми і для синульки Павла. Добре, що запаслись палатками та розкладушками...там родичі і провели дві доби.
Приїхали на Прилбичі в п'ятницю, близько 17ої. Полосатий на 23ий сектор. Кузьма та Шалун на 24ий. Сусіди - 25ий сектор завозив все човником. 20ий завозив човном на веслах. 21ий фідера. 22ий намалювався тільки в суботу.
Отже, п'ятниця. Приїхали на сектор, вигрузились і Полосатий поїхав по справах. Так як дощик дихав вже нам в спину, то спочатку намети, а далі род-под. Кузьма прошерстив весь сектор маркером і позакидались. Далі закорм: 1кг бананових бойлів варених + близько 2кг діпованих пилячих 30мм. Доки кормились вже і Паша повернувся. Він швиденько закинув прути і вже за пів години - паровоз. Далі -вечеря та по палатках. Ніч принесла нам три клювання і три реалізованих. 8кг, 5кг,2кг.
Полосатік теж відловився, але вже зранку. І вже в обід він перемагав з рахунком 5:3. Хоча закрутились в його секторі тузи. Але в нас - 0. Вирішили підкидувати пєлєтс, по декілька спомбів кожні дві-три години + бойли від "Динаміт"20мм та від "Стар бейтс"14мм. І тільки на вечір ми заслужили дуплет, але одна із риб зайшла в корчикі та зійшла. Але трійочка пішла в залік. Настрій і далі псував дощик...але нотки радості знову повернулись в першій годині ночі - паровоз на затягнутому фрикціоні. Ігорко підіймає палку - пусто. Ранок - дощ. настрій- гівно!
Але Полосатий вставляється на каву та наривається на привітання з ДН. Обід - збираємось і на Рівне.
Пашка виграв - 10(чи 12) : 4. Отакий от відпочинок...

[shalun_99]


Коментарі