Прилбичі, 18-19.08.2012

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: серп. 18, 2012 00:00

Кінець риболовлі: серп. 19, 2012 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп38

І знову Прилбичі... :)
Мав змогу приєднатися до Николая з сімєю на рибалку-відпочинок.
Відпочинок: шашлики, кава, до кави, купання, засмагання - одним словом погода посприяла гарно відпочити на лоні природи.
Риболовля...
Коля - 14ий сектор
Шалун - 13ий сектор
Так як було дуже сонячно, вирішили рибку не мордувати(не важили). Звичайно не всю. Були декілька екземплярів, що були змушені приміряти карпову сумку :) У Колі найбільший заважив - 8,4 кг. В мене - 7 кг.

Приїхали в суботу і відразу приступили до ловлі. В мене на вечір суботи вже було 5ть коропів. Розслабив батони та негодувався :P
Перші прикормочні спомби полетіли тільки в неділю. Риба була прохідна, валила в основному дуплетами. Ще ввечері суботи поїхав дуплет. Довелося виважувати коропів разом з Аньою(дружина Колі), а Колька нам підсачив.

Були моменти, що короп невідгукувався по декілька годин :o Вже під кінець рибалки зробив декілька висновків щодо грузів. На наступній риболовлі буду використовувати "листочки-літачки"! Зі сходів...дуже прикрих було два сходи в останній ранок...Чому? До сьогодні гадаю. І в мене ще один коропець завів в корчик та зійшов.
Працювали майже всі бойли. І "Річі" і "Тандем" і "Нутра" і "Род хатчісон" і "Солар" і "Старбейтс". Причому працювали деякі такі унікальні смаки :shock: Останні дві доби у Колі активно їхало м'ясо.

Ну і наш виїзд скінчився нічиєю - 19ть-19ть. УРААА! Перемогла дружба :P

[shalun_99]


Коментарі