Прилбичі, 03-06.08.2012

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: серп. 03, 2012 00:00

Кінець риболовлі: серп. 06, 2012 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп
Короп голий
Короп дзеркальний

Прилбичі. Максимус та Шалун. Час перебування 3-6 серпня.
Мета - "Микита" :D
Мета Максимуса - відпочити від роботи та виспатися.
Зупинилися на 25 та 26 секторах.
Зло - купа мулу, мало води. За рибою потрібно виходити при виважуванні.
В п'ятницю я закормив свій сектор самокатами(пиль) та шарами(пиль). Ніч принесла мені та Юрі по сімочці. Наступний день виразився клюванням карасів. Грішу на пиль. Хоча, якщо взяти до уваги наступні два дні, то можна і зробити певні висновки ;) Штиль - карась стоїть в секторі. Вітряна погода - його набагато менше.
Субота пройшла у відганянні карася та у потугах зловити крупняк. Перепробував купу комбінацій і знайшов панацею. Із суботи вечора до ранку - купа клювань. Перетирання жилки, сходи через те, що лінувався вийти в ніч з підсаком у воду...Але не буду про погане. До вечора неділі я дивувався через середню вагу риби в моєму секторі і ще більше дивувався Максимус!!! В мене в активі - 6, 8, 7, 9, 8, 7, 6ітд і тп. А у Юри - тузи. Сектора поруч. Робили витримку і не кормили. Ситуація таж сама. Складається враження, що у коропа є свої тропи. І дорожка крупнячка проходила через мій сектор. В неділю ввечері в мене вже все боліло. Втомився від виважування(приємно ;) буде що взимку згадати). Був і дубль. Що ще цікавого. Два родподи. В мене на одній із вудочок - одинокий пік. Я вже готувався за декілька хвилин, що має бути паровоз. В Юри на родподі - одинокий пік. Ситуація повторюється. Оригінально!
Корови атакували(активно) два інших поля. Але зло не корови, а бездіяльність пастухів - їм пофігу куди підуть корови :x
Багато коропів не було змоги сфоткати. Зважував в основному ту рибу яка була крупною. Одного красеня навіть і не зважив, поцілував та біг з підсаком за іншим. А той зійшов...прикро.
З неділі на понеділок в Максимуса вже здали нерви та вудилища в ночі були вийняті на берег. А до мене прийшла менша риба 2-5кг. Крупняк значить пішов на дальній кордон.
Із висновків - все круто. Годуватися можна не масово. 2-3 кг. бойлів вистачить щоб втомитися виважувати рибу. Пєлєтс - карась. Пиль(закорм) - вєнгри ;)
Пробіжка до родподів була довжиною метрів 50. Паровозило...ммм...
Ну і декілька фото.

[shalun_99]


Коментарі