Прилбичі, 17-19.09.2010

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: вер. 17, 2010 17:00

Кінець риболовлі: вер. 19, 2010 17:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп31.0009

І так. приїхали з Віталіком на водойму в пятницю біля 17 години.

йшов рясний дощик. вирішили перш за все поставити палатку і розвантажитись. між секторами було метрів 100-120, тому лагер поставили посередині. враження по водоймі - круть. велика, гарна водойма, але має один мінусок. берег весь в воді, сплошне місиво, ноги вгрузають вище кісточок. без чобіт там робити немає шо.

поки туди-сюди, дощ вщух, розбіглись по сєкторах і гайда закидатись. десь в половину сьомої я позакидався і присів біля род-пода налаштовувати свінгера, бейтранери.

дивлюсь - один свінгер провіс (сигналки ще не включені), поправив його, далі собі займаюсь а свінгер піднявся. я собі без задньої мислі знову його поправив а він знову піднявся і почав стравлювати бейтранер. і тут мене накінець то осінило - це ж покльовка! підсікаю - є! свищу Віталіку. він вгрузаючи по вуха в болото примчав з підсаком. виважили рибку на 1,8 кг. початок покладено.

трохи заспокоївшись, примостився біля род-пода готувати прикорм. хвилинок так через п'ять як не ввалить паравозіще, аж пейджер підскочив. в результаті на березі карпуша на 5,9 кг. фотосесія, і назад в воду. далі почалося бурне затишшя. виявилось, шо в моєму фотіку сіли акамулятори і він помахав ручкою. на другий день, правда, позичив батарейки, але їх вистачило тільки на одну фотку. але тут в гру вступає віталік з своїм фотоапаратом і з гучною заявою, що його дочка спеціально для цієї рибалки зарядила акамулятор, тільки фотік чомусь не включається. виявилось, що акум заряжений, але лежить десь вдома... добре хоч телефони заряджені.
вже як було геть темно, як до нас зателефонував власник водойми і повідомив що везе 18-тку і чи не маємо ми бажання допомогти її запустити в водойму. звісно маємо. такого теляти в живу я ще не бачив!
ніч була глуха, тому виспались ми нормально, хоч трохи було холоднувато. на протязі дня мав 6 покльовок. було виловлено 1,5 кг., 5,9 кг., 4,4 кг., 2,1 кг., 2,3 кг., 3,7 кг. біля 16-ї години задовбавшись чекати покльовки, почвакав до табору готувати їсти. тільки поставив сковордку з зажаркою на газ - паравоз. "на крильях любві" шмаляю 50 метрів по болоту до род-пода чуть не гублячи чоботи по дорозі. тільки палку в руки - другий паравоз. дякую Віталіку, попік руки але зняв сковородку, яку я в паніці залишив на вогні, і погнав на поміч. витягли зразу 2 рибини. подвійний паравоз - це адреналін!
монстр-карпи чомусь не підходили, а у Віталі взагалі туго було з покльовками. на другу ніч я топив в палатці газом і Віталік пішов спати до машини. за ніч було 2 паравози. йо-майо. який торч під нерозривний віск пейджера з просоння шукати чоботи і летіти цих же 50 метрів топкого місива до род-пода і при цьому не загубити чоботи і правильно взяти напрямок, бо можна прибігти мяко кажучи трохи не туди.
Віталік і другу ніч спав як немовля, а я зранку мав паравоза але риба зійшла і в мене почався глушняк. зате у Віталі прорвало. паравоз за паравозом. і шо саме смішо, що він майже при всіх паравозах був біля табору. Віталік так мабуть в школі стометровку швидко не бігав, як тут. аж спина була вся в болоті. бризговиків то нема :D але про свої риби Віталя розкаже сам.
в результаті, я мав 11 покльовок. з них 9 риб загальною вагою 31 кг., одна покльовка прой...бана і один зхід. дуже багато зацепів. мав 8 обривів. закінчилось все - шоклідери, лідкори і т.п. тому цей сезон закриваю.
водойма цікава, я на ній перший раз, тому не зміг підібрати ключик на велику рибу. враховуючи особливості рельєфа і погодні умови рибалка була екстремальна, тому запамятається на довго. вражень маса. дякую власникам за надану нагоду в них порибачити.
вже як ми виїжали львівський рибалка, в секторі де були "скольмомакси" на змаганнях, дістав з відстані 40 метрів рибу на 18 кіл. мабуть ту шо ми запускали :evil: . погутарили трохи, львівяка дав нам декілька порад щодо рибалки в прилбичах, провів маленький майстер-клас по підготовці оснастки. щира і відкрита людина.
да й таке...
пи.си. фотки будуть пізніше.


Коментарі