Грушвиця-Повертається

Місце риболовлі: Грушвиця

Початок риболовлі: лип. 26, 2013 19:00

Кінець риболовлі: лип. 28, 2013 19:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп

Привіт усім!!!!!!!!!!!!! Рибалив на даній водоймі зі своїм добрим другом Дмитром.

48-и годинна сесія, море корму та різних комбінацій, приємна компанія та просто відпочинок. В двох словах докладніше.

Приїхав на водойму близько 7-ої вечора 26 числа робота йо майо, самі розумієте, Дмитро уже на місті та активно кормить дві точки для себе і для мене. Після вибору комбінації та кліпсування спінів закидаю снасті та ставлю їх на род-под. Потім розбиваємо табір та сідаємо вечеряти. За вечерею розповідаємо про всі свої пригоди та останні виїзди на риболовлю.

Ця розповідь затягнулася приблизно до другої ночі вирішили подрімати до ранкового годування, та не тут то було приблизно о 3-ій ночі спрацював сигналізатор у Дмитра і короп приблизно на 1,5 кг у підсачеку ну як то кажуть початок є.

Близько 5-ої години шалений піск сигналізатора змушує мене вибігати з палатки та брати палку в руки 10 хв боротьби і такий же красень у мішку.

Щоб не розписувати все докладніше напишу просто клював короп від 700-800 грамів до 3-ох з копійками кілограмів при чому таких сильних коропів ще не зустрічав, це начебто венгерська порода зі слів Дмитра. Риболовля була приємна та дуже цікава, при цьому всьому не давав скучати карась який активно клював на фідер та поплавчанку. Фотоапарат нажаль забув дома тому фото не додаю ссорі.

Особливу подяку хочу висловити Власнику водойми Олегу за гарну зустріч та взаємо розуміння адже це з його слів карасина водойма але через рік чи два це буде та Грушвиця яку всі карпятники так любили та поважали , Дмитро про тебе не за був дякую тобі друже за компанію та приємний відпочинок Грушвиця-відроджується всім НХНЧ з повагою Predator він же (Boroda).

[Predator]


Коментарі