Олександрія, 14-15.05.2015

Місце риболовлі: Олександрія

Початок риболовлі: трав. 14, 2015 12:00

Кінець риболовлі: трав. 15, 2015 12:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Фідер

Вирішили ми своєю компанією випробувати дану водойму на наявність риб. Довго вагалися їхати чи ні (адже прогноз погоди не радував), але жага побути на природі переборола всі перешкоди.
Настали довгоочікувані вихідні і незважаючи на дощ і вітер о 12 годині ми вже позаймали місця і чекаємо, щоб злива хоч трошки стихла. Поки ми з батьком мотали вудки у нашого колеги перший паровоз і красень карпуша з вагою 9кг.280 грам позує на камеру разом з щасливчиком, який отримав таку можливість поборотися з цим красенем

(фото красеня не встиг зробити, бо був далеко і всиг тільки зазняти вагу).
Пройшла ще година і знову удача посміхається нашому товаришу у вигляді карпа вагою біля 4 кг.

Тим часом ми закінчуємо збирати вудки і починаємо розміщати їх по точкам. Возили корабликом метрів на 100 - 130. На гачки горох, бункер забитий горохом і вперед.
Добре перекусивши і розчарувавшись в карповій рибалці пішов відпочивати в автомобіль( на годиннику 9 вечора). Не встиг я покласти пейджер, як паравоз мене підірвав з місця (клювання було у батька, але тягнув я). Зробивши підсікання почув, що лівіше запищали мої вудки. Як не намагався його звідти забрати, відчепити вудки не вийшло. Результат карп 3,6 кг. на березі і 3 вудки перекручені. Все обрізаєм. В'яжемся і вперед в бій. На даному ставку є дуже велика проблема - плити. Коли перезакидав вудки, послизнувся і впав на род-под. Його починити вийшло, але з катушкою проблема, деталі нижче.
Тільки я розслабився і задрімав, як будить мене о 12 годині паровоз. Підсічка, і на тому кінці щось таке, що я його ледь розвернув в свою сторону. Починаю крутити, а катушка проскакує і крутиться з посторонніми шумами. 5 обертів і на тому кінці опір зник.
Перезакидання і наступне клювання себе довго чекати не змусило. О 1:20 паровоз і я вже біля вудки. 10 хвилин боротьби і карпуша 3.5 кг. у підсаку.
На цьому всі клювання до ранку перестали. Було декілька писків поодиноких, але результата вони не давали.
І от ранок. Всі ще сплять, а я сиджу в авто в очікуванні клювання (на годиннику 7). Ще й як на зло на кораблі розрядилося 3 акумулятори. Поставив на зарядку і чекав десь до 8 години. Виймаю одну вудку і вирішую її перезакинути в інше місце - не прогадав. Через пів години клювання і карпик біля 2ох кг. у підсаку. Завоз, пів години і знову клювання, але на цей раз карп зривається в 30ти метрах від берега.
Знову завожу і знову на ту ж вудку клювання, але на цей раз карп зривається одразу. Це було моє останнє клювання. Батько ще біля 11ої годи упіймав карпика десь 1,5 кг. І на цьому рибалка була завершена.
P.S. Ось фото більших карпів, але вже зроблених вдома

P.S.S. У сусідів, поки ми збирались, по берегу у заліку були екземпляри і 3 і 4 і 5 кг. Були і тузи по 500 грам

[ANDROID]


Коментарі