Федорівка, 24.06.2012

Місце риболовлі: Федорівка

Початок риболовлі: черв. 24, 2012 04:00

Кінець риболовлі: черв. 24, 2012 13:00

Тип риболовлі: Поплавок, Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий25Манка, Хробак

Привіт усім! Як і обіцяв Stalinu, мій звіт з сьогодняшньої рибалки у Федорівці! ))))


О 4-ій ранку вже були на ставку, дякуючи настановам Stalina відразу знайшли дорогу у сутінках. За це величезне спасибі)))) На ставі вже були рибалки, які тут були з вчорашнього дня.


Ми розмістилися у заводі, майже кінець ставка. Церква була як на долоні))) В арсеналі були: наживка - мастирка горохова та ванільна, опариш, червяк, манка ванільна, перловка зготовлена на свіже перемолотих зернятах, з прикормки зновуж таки пішла чудово перловка на жарених зернятах, на сптунік ставив мастирку у пружинку.

Перших покльовок прийшлося чекати дового .... десь близько 5:30 почали сходитися місцеві, сходилися вони десь аж до 7 ранку )))) до цього часу одна дві покльовки і все, я вже думав дарма приїхали((( але місцеві розмістившись на своїх улюблених місцях, коло нас майже, у самій заводі, почали писимістичні розмови на тему вчора брало гарно, а от сьогодні вже малоб бути по кілька десятків станом на 8-ранку )))))

Сонце почало мінятися місцями з хмарами, і вітер то стихав то починав неприємно дути в нашу сторону. Але усі неприємні настрої швидко пішли геть коли почався кльов, причому, як кажуть аж до сміху, усі місцеві ловили на мастирку, пінопласт та опариша, аж поки один з місцевих не запропонував спробувати на червя, відразу був прокоментований іншими своїми колегами на тему на червя тут не бере)))) всеж таки коли він вийняв першого красеня, усі раптом почали використовувати саме цю наживку ))))


Я ловив на дві поплавчанки і на спутнік. Піля прикормки, яка пролежала пару годин, кльов почався і у мене))) що навіть не встигав на три вудки часом)))) Добре йшла манка на поплавок, і відмінно йшов бутерброд опариш+червь на дальній заброс, десь за середину. В результаті додому поїхали 25 гарних гарних карасиків, і в 13:30 я вже був вдома. Якраз зірвався вже дуже сильний вітер десь біля першої години дня, і як назло закінчилися вже червяки, на які впринципі не розраховували (а дарма :) ;;-))) )

В цілому рибалкою задоволений, хоча і прийшлося чекати довго кльов.
На протилежному від нас березі , ближче до дамби ,люди теж були зночі, тягали коропів, рідко але трскотіння катушок чутно було усім і видно було їхні перебігання з місця на місце. Місцеві біля нас теж тягали залікових карасів. Хлопчина проходив біля мене десь о 12-ій, то казав що взяв декілька карасів до 600 грам на опариша, але він був майже біля дамби.
Порадувала чистота, урни стоять скрізь, немає мусору, прибраний берег. Зі слів одного з місцевих рибалок, який і перший прийшов серед усіх місцевих)))) а він є щей кумом одного з членів місцевого рибальського клубу, так от він сказав що збираються брати плату за рибалку, тому і готуть берегову лінію, постійно її приираючи. Казав що вартість , зновуж таки що почув те передаю усім, буде 40 гривень, а може і менше, щоб людей не розігнати цінами)))))


Так що, раджу відвідати це став, і вести себе там чемно і культурно)))) місцеві дуже привітні люди, і не люблять непорядних не місцевих, це я так краєм вуха почув!!!
Доречі, не нехтуйте підсаками, хоч і берег низький, але сходили у місцевих, у заводі, величезні карасі, прямо під самим берегом.

Ще раз особисте дякую STALINU за інформацію про цей став! Всім НХНЧ :ni_zia: :men:

[westrvua]


Коментарі