Грбаків, 07.04.2012

Місце риболовлі: Горбаків

Початок риболовлі: квіт. 07, 2012 00:00

Кінець риболовлі: квіт. 07, 2012 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястийОпариш

Був сьогодні на даній водоймі. Правда вперше, тому незнав, де найкраще ловити. присів поблизу столиків. закинув поплавчанку, глибина 30 см., глухо... закинув даличенько на донну снасть на опариш - відразу покльовочка правда ніжна така, ну думаю , буде діло , не підсік. Знов заброс, покльвка підсікаю щось є навіть здалось досить не маленьке, підтягую блище - карасика на лодошку випригнув з води :-) за бік забагрив, тому й такий опір чинив, але не дотягнув, бо за очерет зачипив, яким весь ставок просто засіяний, потім зацеп за зацепом. Потихеньку дощ почався, та вітерець підключився, клювати перестало, я змерз як собака тому додому рушив. В улові один карасик меньший лодоні та "синька" на мотиль. Клювало виключно на опариш, хоча пробував на цілу кучу наживок.
Як перше враження скажу: ставок не дуже, бо мабуть літом заростає так що немає куди й поплавчанкою закинути. Хоча дійсно для карася там рай))) та припущу що в теплу пору там не заскучаєш, але не зараз. Можливо ще просто взагалі ранувати білу рибу ловити.
Крики чайок ще й досі в голові, таку їх кількість в одному місці бачу вперше, правда це плюс, всеж краще, чим шум машин в місті

[pushustuy]


Коментарі