Горбаків, 02.10.2010

Місце риболовлі: Горбаків

Початок риболовлі: жовт. 02, 2010 07:45

Кінець риболовлі: жовт. 02, 2010 13:45

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий50Опариш

Третій (!) цього літа виїзд на риболовлю вирішив присвятити карасю. Водойму обрав майже без вагань - Горбаків. По-перше, близько, зручно і дешево діставатись, магазин поруч (на розлив холодні пиво і квас!). По-друге, 20 грн і за оперативними даними карась клює нормально. Умови лову поплавкові, на фідер не половиш бо став позаростав. Але якщо під берегом карась на долоню(плюс-мінус), то з середини, якщо виведеш, риб клює крупніший.
Їдучи знав шо клює карась постійно тільки треба вгадати до чого йому зараз охота. Взяв з собою опариша, хробака, кукурузку дрібну, манку (троьх видів) і мучного хробака домашнього виготовлення. Прикормкою не заморочувався - звичайна карпова + конопелька. Зразу скажу, що на мучного хробака не клювало - він твердий, а карась полюбляє м'які насадки. На манку у мене спершу клювало нормально(особливо барбарісову), потім переключився на фідер, почав пропускати покльовки а карась другого шанса на такій тендінтній насадці не давав. Були випадки коли карась як порядна верховода чи уклія клював на падінні насадки.
На ставу був без чогось вісім. Рибаків мало(в принципі як і завжди), лелек було більше :) штук шість. Розмістився під деревами і до години 12 сонце мені не пекло. Про поплавок росказав, тепер про фідер. Перший заброс, кукурудза+опариш - і є карась грам чотириста. Ну думаю, зараз буде... Навіть підсак дістав. Але далі якщо і клював то менший. І при кожному вимотувані жмут зілля на годівниці. Через це, до речі, було пару сходів.
У підсумку - 31 карась поїхав зі мною на Рівне, штук 20-25 було відпущено. Карасі траплялись трьох окрасів - світлі, жовтяві і темні.
Як висновок - рай для поплавка. При бажанні карася можна зловити штук 100. Зручне місце для відпочинку - є лавки, столи, мангали.

[roony]


Коментарі