Грушвиця, 18-19.06.2010

Місце риболовлі: Грушвиця

Початок риболовлі: черв. 18, 2010 20:00

Кінець риболовлі: черв. 19, 2010 15:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп голий
Короп

Отже! Домовилися виїхати з Рівного десь о 17:00. В мене як завжди...непередбачувані обставини і я на водоймі тільки близько 20:00.Познайомився з п. Олегом, трішки потеревенили. Розмістилися з братушками на березі поблизу будинку охорони. 3-ий сектор - "Скольмо", 2-ий сектор - "2$", 1-ий сектор - "Шалун".
Доки закинувся вже темно. Вирішую годуватися коброю. Підкормився бойлами і тиша. Покоштували свіженьке пивце з Віктором(2$) і вирішую перекинутися. Час пролітав дуже швидко і вже о 00:20 в мене паровоз. Трішки боротьби і на березі мій перший карп в Грушвиці.
Зображення
Далі прийшла черга "двох баксів" виймати рибу...
Зображення
Швиденько фотографуємо, через те, що вже другий короп на підході у "2$".
Зображення
Доки ми з хлопцями з команди "2$" займаємося виважуванням своєї риби, команда "Скольмо" вже теж взяла декілька коропів. Нажаль немає фото їхніх коропів.
Знову покльовка в "2$" швиденько фотографуємо і біжимо до мого род-поду.
Зображення
Зображення
При виважуванні свого коропця нарешті розумію, що місцевий короп надзвичайно сильний. Ще декілька хв. боротьби і довгоочікуване фото.
Зображення
Далі ще був кілограмовий сазанчик і тиша...Чим зайняти руки???Спати не хочеться...вирішую наліпити шарів на ранок. А далі вже і світає. Закормлюю свою зону кульками і лягаю подрімати. А "Скольмо" далі тягає рибу...Ось фото де проходить майстер-клас від жіночої половини "Скольмо"
Зображення
Просипаюсь близько восьмої, а "Скольмо" далі тягає...ото Дімині бойли ;)
В мене далі тиша...Вже десь близько 11:00 вирішую перемістити маркер і прикормити нове місце ловлі. Вже і хлопці починають збиратися по домівках...А в мене тиша. Хлопці проходячи повз мене кажуть, що впіймали щучку :shock: не вірю - показують.
Зображення
Отже всі покинули місця ловлі, а в мене досі тиша, але близько 14:00 прорвало - тузік за тузіком. Рахувати втомився...і вже збираючись до-дому - паровоз і нарешті гарний супротив риби на тому кінці. Доволі цікава боротьба і короп за метрів сім від берега починає впиратися...з хвилин п'ять точилася боротьба під берегом, але ще трішки і він вже у підсаку. Щеб трішки і була б 5тірочка.
Зображення
ПиСи
Відпочинок - бомба! Тузи запарили :lol: Тільки при комбінуванні двох 24мм. бойлів була тиша, але недовго - десь 1,5кг. туз вирішив поласувати такою смакотою. На повний поп-ап - була тиша...Нейтральні комбінації, гарно працюють. "Скольмобойли" - закинув і риба. Пилюка від "Сензор" - риба є але потрібно трішки зачекати...
Отаке...

[shalun_99]


Коментарі