Сапожин, 11-12.06.2011

Місце риболовлі: Сапожин

Початок риболовлі: черв. 11, 2011 19:00

Кінець риболовлі: черв. 12, 2011 15:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп1.5002Горох

З суботи на неділю рибалили з швагром на даній водоймі. Погода була дуже поганенька. На ставок прибули десь о 19 год. Швагро розкинув свої фідери, а я став розкладати род-под. Поки розкладався - чую верещить швагро - давай бігом сюди підсака, ШОСЬ ЗДОРОВЕ зачепив. В результаті у підсаку короп на 4,100 кг. (на горох, причому просто замочений - швагро забув зварить). За ніч в мене було дві "протяжки" на поп-ап бойли "кукуруза" 18 мм. і все. Швагро дістав ще два "карпики" по 700 гр (на той же горох). Вдень я зібрався і переїхав в Гориньгрод, де сиділи знайомі рибалки. (там результат трохи кращий - одненька 6-ка)
П.С. Принципово пробував ловити тільки на бойли. Ще короп там до них не привчився. Всі місцеві радять ставити "бутерброд - горох+кукурудза"
П.П.С. Риба в ставку є і немаленька. Поки сиділи, то частенько з води вискакували досить пристойні екземпляри. 4-ка була з ікрой, так що нерест там ще не пройшов. Ставок дуже гарний, але трохи вузьковатий. Доїзд взагалі - супер (50 км від Рівнеого по київський трасі).

[yurakrav]


Коментарі