Басів Кут, 05.08.2015

Місце риболовлі: Басів Кут

Початок риболовлі: серп. 05, 2015 00:00

Кінець риболовлі: серп. 05, 2015 09:30

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка35Перловка
Верховодка

Це, мабуть, один із тих днів, коли плотва була надзвичайно лінива і не проявляла великої цікавості до приманок, які їй подавалися. В таких умовах, щоб розшивелити її цікавість я вирішив повністю відмовитися від приманок тваринного походження.
Сьогоднішня сесія дуже коротка, тому я пам'ятаю, що як прикормиш, так і зловиш.
Сьогоднішній ранок виявився дуже тихим, теплим та трішки туманним. Рибалка проходила на багатьом відомому місці проведення фесту, де знайшов ямку з глибиною в 2.40 м. з мулистим дном, я думаю в таку жару хороше місце для перебування плотви.
Сьогодні використовував Фішка плотва, flagman lake, не забував про можливість покльовки ляща та окремо замішав flagman лящ з стійким запахом спецій.
Поки прикормка доходить до кондиції, займаюся оснащенням вудилища, а далі декілька хвилин робота з глубинометром, якого нажаль втратив при черговому промірі дна. Як я вже описував дно мулисте і особливостей у вигляді столу, mini - ямки, тощо не простукувалося, просто рівне, хоча одна особливість - це глибина на відстані лову махом з берега, що є найбільшою перевагою.
І ось перший закид, на крючку- пшениця, а там ВЕРХОВОДКА, в якої просто жор, вона не відмовлялася навіть від перловки, тому вирішую відправити всю прикормку у воду (близько 1кг), таким чином зменшити реакцію верховодки на черговому докормі, і не лякати рибку, яка стала вже на корм.
До 8.00 дуже часто спостерігав таку ситуацію, як прижим поплавка, викид його на поверхню, однак щось насторожувало її чи то в насадці, чи то в оснащенні, навідріз відмовлялася йти у садок.
На черговому закиді я нарешті отримую клювання дуже гарної грамів на 150 плотвиці, яка відразу топиться, а за нею ще штук 15, думав не буде кльову, а тут пішла вода, всі наступні в садок, але лише для фотосесії.
Рибка стала дуже плотно, клювання відбувались дуже часто, число виловлених вже перевалювало за 35 , а тут на наступній ,можна сказати проводці ( боковий вітер) чітко поплавок йде під воду і ліска зазвеніла від опору, на поверхні з'явився грамів на 600 піддящик, після недовгої боротьби я підвів його до берега, де не витягуючи з води відпустив його, щоб він повернувся до мене в статусі ляща.
На годиннуку 9.30, а в садку активно борсається рибка, не перестають радувати клювання, але нажаль час додому.
Приємно в межах міста та ще й під час такої спеки гарно відловитись, сесією задоволений.

[forest]


Коментарі