Добряни, довгий став

Площа водойми: 16.0 Га
Максимальна глибина: 2.0 м
Умови риболовлі: Платно
Коли можна рибалити: Цілодобово
Ціна за добу: 300грн
Ціна за світлу пору доби: 250грн
Примітка по оплаті: Ціна за добу 300 грн. з особи. День 250 грн.
Умови для відпочинку: Проїзд по дамбі навколо ставу. Автомобіль можна теж лишати на дамбі, однак оминути вашу автівку вже не можливо. Вона стоїть на дорозі. (Ширина дамби біля 3 м). Є навіс, маленький будиночок і мангал. Туалету і смітників немає
Особливості:
Оновлено: 18 Червня 2022

Добряни. 14-15 червня 2022. Звіт без світлин.
Загальна інформація.
Ціна за добу 300 грн. з особи. День -250 грн.
Віддаль з Сихова 40 км. Під'їзд до ставу нормальний.
Став вузький і довгий до половини зарослий очеретом по всій довжині. Закидати доцільно лише на 30 м. Далі все заросло. Глибина від дамби по всій довжині пристойна - біля 2 м. Проїзд по дамбі навколо ставу. Автомобіль можна теж лишати на дамбі, однак оминути вашу автівку вже не можливо. Вона стоїть на дорозі. (Ширина дамби біля 3 м).
Є навіс, маленький будиночок і мангал. Туалету і смітників немає (300грн. з особи!!!)..
Облаштоване місце для риболовлі з берега - одне. Я його зробив, тобто зробив сходи і т.д.
Риболовля.
Було 6 осіб ( дві компанії). Не новачки. В хід йшло все: ракети, закорм, бойли, поп-апи, пуфи, макуха, кукурудза, опариш, хробак, фідер, ін-лайн і т.д. і т.п.
Клював непогано карасик - зарибок до 30 грам (менше долоні). Відразу випускав. Дві краснопірки нормального розміру . Один коропець на медовий попап вагою до 500 грам. Це рекорд на весь став. Ще був у мене білий амур 200гр. у хлопців білий амур 370 гр. , в мого товариша 250 гр. До речі, він взяв гарну краснопірку десь до 100 грам. Вся риба крім краснопірок пішла назад рости.
На спінінги без свінгерів і електронних сигналізаторів дуже важко. За ніч ні одної поркльовки, наживка навіть не рухана. Міняв щогодини.
Задоволення (відносне) отримав лише від махової вудки 6 метрів. Повідець 0,07, гачок Овнер 14, наживка манка з шпріца. З ароматизаторів - аніс, часник, ваніль, кукурудза. Карасик брав на все, однак дуже важко було підсікти, Малька в ставу незліченна кількість. Я навіть одного зловив. Розмір і вид - самка гупі з акваріуму.
Може ми не там ловили, бо вдень рибалки стояли до шлагбауму. Не знаю. Однак, якщо там краще місце, то охоронник міг і сказати за ті гроші (з двох пенсіонерів 600грн). Та і з вечора ми були першими.
Вернусь коли риба виросте (через років три). Наразі там нема що робити. Загальне відчуття - не було кайфу і розвели як останнього...


Коментарі