Річка Ебро
3.0(2)

Контакти: + ()
Площа водойми: 0.0 Га
Середня глибина: 2.5 м
Максимальна глибина: 24.0 м
Умови риболовлі: Безкоштовно
Коли можна рибалити: Цілодобово
Примітка по оплаті: сама риболовля безкоштовна, але потрібно придбати ліцензію
Умови для відпочинку: на річці є багато спецальних баз для відпочинку й риболовлі
Особливості:
Оновлено: 14 Вересня 2021

Між Барселоною і Сарагосою знаходиться справжній райський куточок, річка Ебро - найдовша річка Іспанії (900 км). Річка Ебро була відома стародавнім грекам під ім'ям Έβρος, римлянам — Iberus (Hiberus). Походження імені пов'язують з іберами — стародавнім народом регіону, предками сучасних басків. Іберія — римська назва Іспанії.. 

На річці побудовано три великих водосховища: Каспе - Мікененза, Ріба-Роха, Флікс. На сьогоднішній день це улюблене місце спортивної риболовлі для туристів з усієї Європи. Шанс зловити рекордного трофея тут доволі високий. На річці Ебро, ви можете випробувати і відчути силу великих риб: гігантських сомів, коропів, судаків та американського окуня баса.

Сезон риболовлі тут триває круглий рік. Потенційні трофеї: сом, короп, судак. Узагальнюючи відомі автору звіти з риболовлі, тут в середньому можна зловити близько 5 здорових риб за день. 

Іспанія вважається одним з найтепліших місць в Європі. Середньорічна температура на побережжі біля +20 градусів Цельсія. Взимку, градусник показує нижче за нуль в основному лише в центральних і північних районах. Влітку ж температура тримається порядка +30.


Коментарі