Озеро Медове

Контакти: +380 (97) 056 43 09+380 (50) 984 19 13Адміністрація
Площа водойми: 0.4 Га
Середня глибина: 1.0 м
Умови риболовлі: Платно
Умови для відпочинку: Вiдпочинково-оздоровчий комплекс "Медове озеро" знаходиться в тихому і екологічно чистому місці, що, безумовно, сприятиме оздоровленню вашого організму і лікуванню суглобів. - Лікувальний масаж - Фітотерапія - Апітерапія
Особливості:
Оновлено: 21 Березня 2021

Iвано-Франкiвська область, Тисменицький район, с.Клубiвцi, 
лiсовий масив, урочище "Медове озеро"

Вiдпочинково-оздоровчий комплекс "Медове озеро" є одним з кращих рибальських місць, і не в останню чергу завдяки тому, що особливо м'який клімат, кристально чиста і бездоганна на смак вода стали найкращим притулком для такої дивної риби, як райдужна форель. Також в нашому озері водиться осетер і короп. До речі, зловити останнього вважається великим трофеєм, адже ця риба характеризується «бійцівськими» якостями і чималою вагою, що робить риболовлю складної, але в той же час цікавішою.

Якщо Ви приїхали на відпочинок без своїх снастей або тільки починаєте занурюватися в світ риболовлі, тому ще не придбали необхідне обладнання, то на «Медовому Озері» зможете отримати все необхідне абсолютно безкоштовно. Крім того, при необхідності, рибалки порадять, як і коли краще ловити різні види риб.

Не менш приємним стане для вас і вечерю зі спійманих вами рибок Ви зможете самостійно приготувати їх на багатті або Вам в цьому допоможуть наші кухарі. Але факт залишається фактом: у обох випадках рибка вийде смачною, адже хрустка скоринка, ніжне філе і надзвичайний аромат нікого не залишать байдужим, навіть гурманів.

sorokolita_olga@ukr.net 

https://honey-lake.info/


Коментарі