Павлівка озеро Луга

Контакти: +380 (63) 805 00 79Андрій Нінічук
Площа водойми: 26.3 Га
Середня глибина: 2.0 м
Максимальна глибина: 5.0 м
Умови риболовлі: Безкоштовно
Примітка по оплаті: рибалити можна безкоштовно, з дотриманням норм вилову
Особливості:
Оновлено: 06 Січня 2021

Павлівське озеро знаходиться в місцевій рибальській спілці громади.

Це природне озеро карстового типу з дуже великою глибиною яка в деяких місцях починається відразу за очеретом.

19-го жовтня відбулося зариблення озера Павлівське поблизу села Павлівка Іваничівського району. Вселення здійснювалося з ініціативи та коштом рибалок-любителів та місцевих жителів.

Було запущено 1100 кг білого амура 1800 кг коропа та 500 кг карася .Риболовля буде дозволена з 1 червня для місцевих на 6 удилищ а для приїзджих на 2. Зроблено близько  десяти місць (кладок) а також 8 бесідок . Забирати можна небільше  3 рибин вагою від 1.5 кг для приїзджих . Дозволено користуватись лише  човнами без мотора.

До того, як його типу "прихватизували" була дуже гарна рибалка зі спіннінгом(окунь, щука). Місцеві завжди сиділи на ляща. Зараз про озеро більше чути в плані браконьєрів.
Озеро в 2020 році зарибнили силами небайдужих....тепер "силами браконьєрів" опустошують...

Група Viber: https://invite.viber.com/?g2=AQBr7ccIpC%2BjSUv5Ay7uWKfkEYBgnKtjROHWMIdNXKvxI0DLeevxUvty7VHvkPjo

Доброго дня шановні однодумці! У селі Павлівка, Володимир-Волинського району є прекрасна водойма, яку вже декілька років охороняють, зарибнюють небайдужі активісти громади і нетільки! Цього року було створено невелику рекреаційну зону. Озеро було зариблене судаком, коропом, амуром, карасем. Просимо небайдужих долучитися і надалі підтримувати цю водойму, вона того варта, ну і чекаємо Вас на риболовлю.

Андрій Нінінчук, 24.11.2021


Коментарі