Euro Aqua

Площа водойми: 11.3 Га
Середня глибина: 2.0 м
Максимальна глибина: 2.0 м
Умови риболовлі: Платно
Коли можна рибалити: Цілодобово
Ціна за добу: 6000грн
Ціна за світлу пору доби: 6000грн
Примітка по оплаті: 200 євро за кожну добу
Особливості:
Оновлено: 03 Грудня 2018

Озеро Євро Аква (Euro-Aqua) знаходиться в центральній Угорщині, на території національного парку, біля величезного озера Балатон. На відстані 150 км. від столиці Будапешта, а найближче до ставка містечко називається Кестхей. 

З 1962 по 2004 роки біля водойми проводився видобуток гравію. Зараз роботи припинено. За рахунок цих робіт збільшився розмір існуючого водоймища, яке злилося з утвореним кар'єром.  

Головною особливістю цієї водойми є те, що тут постійно ловляться коропи, справжні монстри, вагою в СОРОК кілограмів.

На даний момент площа Euro Aqua – 11.3 Га. Завдяки сонячному клімату і мілководдю (максимальна глибина близько 2 метрів) – озеро одне з найтепліших в Європі. Влітку температура води досягає 26-28° C.

З 2010 року на водоймі можна використовувати лише наживки, що зроблені командою Euro Aqua. Ними виробляється більше 5 тонн бойлів в рік. Вони різняться по своєму складу залежно від температури води і пори року.  

Величезна кількість цього корму потрапляє у воду, тому короп сприймає його як частина свого природного раціону. 

Постійне годування і тепла вода сприяють зростанню риби до величезних розмірів. Саме на Euro Aqua періодично виловлюють особин риб, що стають світовими рекордами. Найкрупніші риби озера: сом 98 кг, лускатий короп 40,8 кг, дзеркальний короп 51 кг.

В цілому, у водоймі дуже висока щільність крупного коропа, є також сом, судак і щука. Теперішні господарі водоймища викупили його в середині 90-х років і зробили закритий клубний став. Проте ловля риби дозволена не лише членам клубу, але лише по попередньому запису і після фейсконтролю. На березі все улаштовано для відмінного відпочинку на природі. Можна забронювати будиночок, замовити харчування традиційної угорської кухні, цілодобова охорона території. 

Власна поштова скринька: info-euro-aqua@chello.at alexander.horvath3@chello.at

Детальні правила рибальства тут: http://www.euro-aqua-fishing.at/main_site/regeln_en.htm


Коментарі